آموزش طراحی سایت با وردپرس WordPress

آموزش طراحی سایت با وردپرس WordPress

آموزش وردپرس

وحید پارسا

مدرس سئو و دیجیتال مارکتینگ

پیش نیاز:

عدم نیاز

تعداد جلسات:

25 جلسه

تعداد دانشجویان:

100+ نفر

اگر شما کمی در حوزه وبمستری و طراحی سایت فعال باشید، قطعا با اسم وردپرس آشنا هستید و اطلاعات نسبتی از آن دارید. در کل، آموزش وردپرس امروزه تبدیل به یکی از مهارت‌های لازم در حرفه طراحی سایت شده.

تعریف‌های زیادی از وردپرس وجود دارد؛ ولی اگر بخواهیم خیلی خلاصه به آن بپردازیم، می‌توانیم بگوییم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است که هزینه‌های بسیار کمتری در مقایسه با بقیه روش‌های طراحی سایت دارد و همچنین می‌توانید وبسایت خودتان را در سریع‌ترین زمان ممکن طراحی و ارائه کنید.

فصل اول: آموزش راه اندازی سایت با وردپرس

جلسه اول

هاست چیست؟

جلسه دوم

دامنه چیست؟

جلسه سوم

آموزش ثبت دامنه و هاست

جلسه چهارم

آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin

جلسه پنجم

آوزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل Cpanel

جلسه ششم

آشنایی با پیشخوان وردپرس

جلسه هفتم

نوشتن مطلب در وردپرس و آموزش مدیریت نوشته‌ها

جلسه هشتم

تفاوت نوشته ها و برگه ها در وردپرس

جلسه نهم

آموزش ساخت منو و مدیریت فهرست‌ها در وردپرس

جلسه دهم

آموزش اضافه کردن کاربر جدید در وردپرس و انواع نقش کاربران

جلسه یازدهم

دیدگاه ها در وردپرس | نحوه ی مدیریت و تنظیمات دیدگاه ها

جلسه دوازدهم

آموزش ساخت ایمیل در دایرکت ادمین DirectAdmin

جلسه سیزدهم

آموزش ساخت ایمیل در سی پنل Cpanel

جلسه چهاردهم

آموزش مدیریت ابزارک ها در وردپرس

فصل دوم: آموزش افزونه‌های وردپرس

جلسه پانزدهم

پلاگین یا افزونه وردپرس چیست؟

جلسه شانزدهم

بهترین پلاگین های وردپرس

جلسه هفدهم

آموزش نصب پلاگین روی وردپرس [3 روش اصلی]

جلسه هجدهم

آموزش افزونه کریسپ Crisp | چت آنلاین وردپرس

جلسه نوزدهم

آموزش افزونه Contact Form 7 وردپرس

جلسه بیستم

آموزش نمایش دکمه واتس اپ WhatsApp در وردپرس

جلسه بیست و یکم

آموزش اتصال سایت وردپرس به تلگرام [با هاست ایران و خارج]

فصل سوم: تبدیل وردپرس به یک فروشگاه حرفه‌ای

جلسه بیست و دوم

آموزش نصب و راه اندازی ووکامرس

جلسه بیست و سوم

آموزش افزودن محصول به ووکامرس

جلسه بیست و چهارم

نحوه ساخت دسته بندی محصولات

در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را بیشتر با وردپرس و آموزش طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

همانطور که در بخش مقدمه هم توضیح دادیم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است؛ برای همین قبل از اینکه به سراغ آموزش وردپرس برویم، بهتر است که نگاهی به تعریف این سیستم مدیریت محتوا بیندازیم.

سیستم مدیریت محتوا که به انگلیسی آن را با اسم Content Management System یا به اختصار CMS می‌شناسند، یکی از نرم افزارهای تحت وب است و همانطور که از اسم آن هم مشخص است، وظیفه کنترل محتوا سایت را بر عهده دارد. یعنی شما با استفاده از سیستم مدیریت محتوا می‌توانید محتواهای سایتتان را بهتر و منظم‌تر مدیریت کنید.

سیستم مدیریت محتوا این امکان را به وبمستر می‌دهد که بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی، صفر تا صد مراحل طراحی سایت را با استفاده از CMS طی کند. سیستم‌های مدیریت محتوا هم به دو دسته اختصاصی و آماده تقسیم می‌شوند که وردپرس هم جزو دسته سیستم‌های مدیریت محتوا آماده است.

از دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا آماده می‌توان به جوملا، پرستاشاپ، دروپال و … اشاره کرد.

وردپرس چیست و چه جایگاهی دارد؟

وردپرس چیست و چه جایگاهی دارد؟ - آموزش طراحی سایت با وردپرس

وردپرس چیست و چه جایگاهی دارد؟ – آموزش طراحی سایت با وردپرس

همانطور که در بالا هم گفتیم، سیستم‌های مدیریت محتوا گوناگونی وجود دارند که شما می‌توانید از هر کدام از آنها برای طراحی سایت خودتان استفاده کنید؛ وردپرس در بین تمامی سیستم‌های مدیریت محتوا آماده، از برتری و امکانات بیشتری برخوردار است و همین موضوع باعث شده تا وقتی قصد طراحی سایت را داشته باشید، وردپرس جزو اولویت‌ها باشد.

طبق آمار به دست آمده، از هر 5 وبسایت، 2 وبسایت با وردپرس طراحی شدند و این یعنی اینکه بیش از 43 درصد سایت‌های جهان، با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شدند.

آینده وردپرس چگونه است؟

قبل از اینکه بخواهید به سراغ آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس بروید، بهتر است که اول از همه با آینده کاری وردپرس آشنا شوید؛ قبل از اینکه شما بخواهید وقت خودتان را برای یادگیری وردپرس بگذارید، باید ببینید بازار کار وردپرس در آینده و در کشور ایران به چه صورت است! آیا شما پس از گذراندن آموزش ساخت سایت با وردپرس می‌توانید به درآمد برسید؟

برای اینکه به جواب این سوال برسید، کافی است که نگاهی به سایت‌های فریلنسری بیندازید؛ در این سایتها، دو دسته افراد ثبت نام می‌کنند؛ دسته اول افرادی هستند که به دنبال کار می‌گردند و دسته دوم افرادی هستند که به دنبال نیرو کار هستند.

اگر نگاهی به پروژه‌هایی که در این سایت‌ها قرار داده می‌شود بیندازید، می‌فهمید که افراد زیادی به دنبال نیرو کار مسلط به وردپرس هستند. پس شما می‌توانید مطمئن شوید که بازار کار وردپرس نه تنها هنوز اشباع نشده، بلکه حداقل تا 5 سال دیگر می‌توانید به خوبی از این حوزه کسب درآمد کنید. پس اگر قصد شروع آموزش وردپرس را دارید، می‌توانید با خیال راحت این کار را انجام دهید و نگران بازار کار آینده آن نباشید.

چطور شروع به طراحی سایت با وردپرس کنیم؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده و دارای یک رابط کاربری فوق العاده آسان و خوب است که همین موضوع باعث شده تا کاربران زیادی را به سمت خودش بکشاند. ولی رابط کاربری آسان دلیل نمی‌شود که طراحی سایت با وردپرس، نیاز به مهارت‌های مخصوص خودش را نداشته باشد.

برای همین نیاز است که قبل از طراحی سایت، آموزش کامل وردپرس را بگذارنید. حتی اگر قصد هزینه کردن هم ندارید، می‌توانید از دوره‌های آموزش رایگان وردپرس که در سطح اینترنت وجود دارند استفاده کنید.

در هر صورت ما فرض را بر این می‌گیریم که شما الان با علم وردپرس آشنا هستید و قصد طراحی سایت با این سیستم مدیریت محتوا را دارید؛ در ادامه درباره مراحل آموزش طراحی سایت رایگان با وردپرس می‌پردازیم:

1. انتخاب و خرید دامنه

در اولین قسمت از آموزش طراحی سایت با وردپرس، شما باید یک دامنه برای سایت خودتان انتخاب و خریداری کنید. دامنه درواقع همان آدرس سایت شماست که کاربران می‌توانند با استفاده از آن، وارد سایت شما شوند. برای مثال می‌توان به آدرس سایت سئو پرشین (seopersian.com) اشاره کرد.

اگر هم با مراحل خرید دامنه آشنا نیستید، کافی است که یک سرچی در گوگل بزنید و یا نگاهی به مقاله آموزش ثبت دامنه سایت سئو پرشین بیندازید. در این مقاله ما به طور کامل، درباره نحوه خرید نام دامنه برای سایت وردپرسی را به صورت تصویری و ویدئویی، آموزش دادیم.

البته یادتان باشد که نام دامنه می‌تواند تاثیر مستقیمی بر روی روند پیشرفت سایت شما بگذارد و اگر اسم دامنه را به صورت اصولی انتخاب نکنید، می‌توانید باعث از بین رفتن یا مانع پیشرفت کسب و کار اینترنتی شما شود.

2. خرید هاست

خرید هاست - آموزش وردپرس رایگان

خرید هاست – آموزش وردپرس رایگان

در ادامه آموزش وردپرس، باید بعد از تهیه دامنه، اقدام به خرید هاست یا فضای میزبانی برای سایت خودتان کنید. اگر بخواهیم هاست را به زبان ساده تعریف می‌کنیم، می‌توانیم آن را به یک کامپیوتری که همیشه آنلاین است تشبیه کنیم. هاست ها به صورت 24 ساعته فعال هستند و همین موضوع باعث می‌شود تا اگر کاربران شما، هر ساعت از شبانه روز به سایت شما سر زدند، بتوانند از اطلاعات موجود بر روی هاست، استفاده کنید.

در مقاله هاست چیست بیشتر در مورد هاست صحبت کرده ایم.

مراحل خرید هاست زیاد ساخت نیست و به مانند خرید دامنه، یک مراحلی ساده دارد؛ ولی انتخاب هاست مناسب نمی‌تواند کار بسیار آسانی باشد؛ مخصوصا برای افراد تازه کار.

قطعا در همه دوره‌های آموزش طراحی سایت با وردپرس رایگان یک بخشی را برای هاست اختصاص می‌دهند تا بتوانند اطلاعات کافی برای انتخاب هاست مناسب با به هنرجو ارائه دهند. در کل اگر شما اطلاعات کافی برای انتخاب هاست مناسب را ندارید، پیشنهاد می‌کنم که حتما از یک فرد متخصص کمک بگیرید.

4. نصب وردپرس

نصب وردپرس - آموزش رایگان وردپرس

نصب وردپرس – آموزش رایگان وردپرس

بعد از خرید دامنه و هاست، حالا شما باید سیستم مدیریت محتوا وردپرس را بر روی هاست خودتان نصب و راه اندازی کنید. برای اینکار شما باید طبق اموزش wordpress، ابتدا وارد سایت وردپرس فارسی شوید و سپس آخرین نسخه از این سیستم مدیریت محتوا را دانلود کنید.

شما می توانید نسبت به نوع هاستی که خریداری کرده اید با استفاده از یکی از آموزش های زیر وردپرس را نصب کنید:

یادتان باشد که حتما فایل نصبی را از سایت رسمی خود وردپرس دانلود کنید و به هیچ سایت دیگری اعتماد نکنید.

پس اینکه فایل نصبی وردپرس را دانلود کنید، طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • وارد بخش File Manager هاست خودتان شوید و وارد پوشه Public_html شوید. این پوشه، پوشه اصلی سایت شماست که هر چیزی که شما در صفحه اصلی سایت خودتان مشاهده می‌کنید، در این پوشه قرار می‌گیرد.
  • سپس فایل نصبی وردپرس را در همین صفحه، آپلود کنید. توجه داشته باشید که فایل آپلود شده، باید با پسوند .zip باشد.
  • سپس فایل ZIP آپلود شده که همان فایل نصبی وردپرس است را در پوشه (Public_html) استخراج کنید؛ طوریکه تمامی فایل‌ها، در همین پوشه قرار بگیرد.
  • در مرحله بعد شما باید یک دیتابیس جدید بر روی سایت خودتان بسازید و آن را به وردپرس متصل کنید. بعد از ساخت دیتابیس، رمز عبور، نام کاربری و نام دیتابیس خودتان را در یک جایی یادداشت کنید.
  • حالا یک تب جدید باز کنید و آدرس سایت خودتان را وارد کنید؛ اگر تمامی مراحل بالا را به درستی انجام داده باشید، وارد مرحله پیکربندی ابتدایی وردپرس می‌شوید.
  • در مرحله اول، شما باید زبان وردپرس خودتان را انتخاب کنید و سپس بر روی ادامه کلیک کنید.
  • در صفحه بعدی هم بر روی دکمه “بزن بریم” کلیک کنید.
  • در مرحله بعدی تمامی اطلاعات درخواستی را به صورت دقیق وارد کنید و سپس بر روی دکمه “فرستادن” کلیک کنید.
  • در مرحله بعدی هم بر روی دکمه “راه اندازی نصب” کلیک کنید.
  • الان وردپرس شما با موفقیت به دیتابیس شما متصل شد؛ در مرحله بعدی باید اطلاعات کلی وبسایت خودتان به مانند عنوان سایت، نام کاربری و … را وارد کنید. در نهایت بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید.

به همین راحتی شما توانستید سیستم مدیریت محتوا وردپرس را بر روی سایت خودتان نصبت کنید. ولی آموزش رایگان طراحی سایت با وردپرس به همینجا ختم نمی‌شود. تازه داستان طراحی سایت شما شروع شد!

5. نصب قالب وردپرس

نصب قالب وردپرس - آموزش ساخت سایت با وردپرس

نصب قالب وردپرس – آموزش ساخت سایت با وردپرس

در ادامه آموزش وردپرس برای طراحی سایت، باید به سراغ نصب قالب بروید؛ یادتان باشد که سایت شما به مانند یه مغازه یا فروشگاه عمل می‌کند؛ یعنی شما باید محصولات و خدمات خودتان را در ساخت صفحات مختلف این سایت قرار دهید. به بیانی دیگر، سایت وردپرسی شما به مانند یک ویترین برای شما عمل می‌کند و برای همین باید ظاهری مناسب برای آن انتخاب کنید.

خوشبختانه از آنجایی که وردپرس تبدیل به محبوب‌ترین بستر برای طراحی سایت شده، باعث شده تا توسعه دهندگان زیادی به این سمت بیایند و همین موضوع باعث شده تا قالب‌های زیادی در هر موضوعی وجود داشته باشد؛ یعنی وبمستر از لحاظ انتخاب قالب، دستش باز است و هیچ محدودیتی برای او وجود ندارد.

البته قالب‌های وردپرس، به صورت رایگان و پولی منتشر می‌شوند که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم:

قالب های رایگان وردپرس

قالب های رایگان وردپرس - آموزش کامل وردپرس

قالب های رایگان وردپرس – آموزش کامل وردپرس

اگر قصد استفاده از قالب‌های رایگان وردپرس را دارید، پیشنهاد می‌کنم که حتما از مخزن قالب‌های وردپرس استفاده کنید. برای اینکار کافی است که از منوی سمت راست وردپرس، بر روی گزینه “پوسته‌ها” کلیک کنید و سپس در قسمت بالا، بر روی دکمه “افزودن” کلیک کنید.

سپس شما وارد مخزن قالب‌های وردپرس می‌شوید که می‌توانید یکی از قالب‌ها را بر اساس نیاز خودتان، انتخاب کنید.

قالب های پولی وردپرس

تمامی قالب‌هایی که در مخزن قالب‌های وردپرس وجود دارند، به صورت رایگان هستند؛ قطعا قالب‌های پولی دارای امکانات و ویژگی‌های بیشتری هستند و برای همین اگر به کسب و کار خودتان اهمیت می‌دهید، پیشنهاد می‌کنم که حتما از قالب‌های پولی استفاده کنید.

برای مشاهده و خرید قالب‌های پولی، می‌توانید از سایت‌های معتبر ارائه خدمات وردپرس استفاده کنید.

6. افزودن محتوا

افزودن محتوا به وردپرس - آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس

افزودن محتوا به وردپرس – آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس

در ادامه آموزش طراحی سایت رایگان با وردپرس و بعد از نصب قالب، باید اقدام به نوشتن و اضافه کردن محتوا به سایت خودتان کنید. وقتی که شما قالب جدید را بر روی سایت خودتان نصب می‌کنید، یکسری محتواهای پیشفرض بر روی سایت قرار می‌گیرد که شما باید آنها را پاک کنید و محتواهای خودتان را بر روی سایت بارگذاری کنید.

حالا این محتواها می‌توانند در قالب پست‌های بلاگ باشند یا برگه‌ها!

7. سفارشی سازی سایت

سفارشی سازی سایت - آموزش صفر تا صد وردپرس

سفارشی سازی سایت – آموزش صفر تا صد وردپرس

سفارشی سازی سایت‌های وردپرسی یکی از مهم‌ترین مراحل اولیه هر سایتی به شمار می‌رود که متاسفانه افراد زیادی به راحتی از کنار این موضوع عبور می‌کنند. سفارشی سازی سایت به حدی مهم است که تعداد زیادی از افراد مختلف سعی می‌کنند تا این قسمت را به دست افراد با تجربه بسپرند.

حتی در دوره‌های آموزش وردپرس از مبتدی تا پیشرفته یا آموزش سئو در وردپرس هم یکسری سرفصل‌ها را به همین موضوع اختصاص دادند که می‌تواند نشان از اهمیت بالای این بخش باشد.

البته سفارشی سازی قالب دارای قسمت‌های مختلفی است که در ادامه، چند نمونه از مهم‌ترین آنها را با هم بررسی می‌کنیم:

  • تغییر عنوان سایت
  • افزودن منو به سایت
  • شخصی سازی صفحه اصلی
  • تنظیم کامنت
  • چینش محتوا و محصول
  • سفارشی سازی رنگ ها
  • و …

8. افزونه وردپرس

افزونه وردپرس - آموزش رایگان وردپرس

افزونه وردپرس – آموزش رایگان وردپرس

آخرین مرحله از آموزش وردپرس برای طراحی سایت مربوط به نصب افزونه‌های لازم در سایت وردپرسی است؛ افزونه در ودرپرس دقیقا به مانند نرم افزار در ویندوز است. آیا شما بدون هیچ نرم افزاری در ویندوز، می‌توانید اقدام به ادیت ویدئو کنید؟ خیر! قطعا شما باید نرم افزارهای مربوط به ادیت ویدئو را در ویندوز نصب کنید.

افزونه در وردپرس هم دقیقا به همین منظور است؛ مدیران سایت‌ها می‌توانند با نصب افزونه‌ها، امکانات بیشتری را به سایت وردپرسی خودشان اضافه کنند. ویژگی‌هایی به مانند چت آنلاین، افزایش سرعت، کمک در سئو، بهینه کردن کدها، کم حجم کردن عکس‌ها و ….

افزونه‌ها هم به مانند قالب‌های وردپرس، در دو نسخه رایگان و پولی منتشر می‌شود که اگر قصد نصب افزونه‌های رایگان وردپرس را دارید، می‌توانید از مخزن افزونه‌های وردپرس اقدام کنید و اگر قصد نسخه پولی افزونه‌ها را دارید، می‌توانید از سایت منبع یا سایت‌های ارائه خدمات وردپرسی استفاده کنید.

 

دلایل استفاده از وردپرس چیست؟

همانطور که در اول مقاله آموزش وردپرس هم گفتیم، سیستم‌های مدیریت محتوا زیادی به مانند جوملا، دروپال و … وجود دارند که در بین تمامی آنها، وردپرس از محبوبیت بیشتری برخوردار است. ولی چه دلایلی وجود دارد که باعث شده اکثر وبمستران از وردپرس برای طراحی سایت خودشان استفاده کنند؟

در ادامه این بخش قصد داریم تا دلایل استفاده از وردپرس را با هم بررسی کنیم:

1. رایگان

شاید اصلی‌ترین دلیلی که اکثر وبمستران از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می‌کنند، به خاطر رایگان بودن آن است؛ درواقع شما می‌توانید وردپرس را به صورت رایگان از سایت وردپرس دانلود و بر روی هاست خودتان نصب کنید و همچنین به صورت رایگان، از تمامی امکانات آن استفاده کنید.

البته یادتان باشد که فقط خود سیستم مدیریت محتوا وردپرس رایگان است و همچنان باید هزینه‌های مربوط به دامنه و هاست را پرداخت کنید. اگر شما اولین بار است که با رایگان بودن وردپرس مواجه شدید، شاید سوال‌های زیادی درباره این موضوع در ذهن شما به وجود بیاید که مثلا چرا باید یک سیستم مدیریت محتوا به مانند وردپرس که دارای امکانات و ویژگی‌های فوق العاده‌ای است، باید به صورت رایگان عرضه شود؟

همانطور که در “بخش وردپرس چیست” هم توضیح دادیم، بیش از 43 درصد سایت‌های دنیا بر روی این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شدند و اگر شرکت عرضه کننده وردپرس قصد کسب درآمد از این سیستم مدیریت محتوا را داشته باشد، مطمئن باشید که راه‌های زیادی برای آن وجود دارد.

2. آسان و راحت

همانطور که در بالا هم چندین بار به این موضوع اشاره کردیم، چه برای آموزش وردپرس و چه برای کار، شما کار سختی در پیش ندارید؛ وردپرس هم بستری مناسب برای افراد تازه کار و هم بستری مناسب برای افراد متخصص است.

درواقع برای استفاده از وردپرس، شما نیاز به هچگونه مهارت تخصصی ندارید و حتی با گذراندن دوره‌های آموزش رایگان وردپرس که در سطح اینترنت وجود دارد هم می‌توانید در مدت زمان کم، به چیزی که می‌خواهید برسید.

البته وردپرس دارای بخش‌های تخصصی و حرفه‌ای هم می‌باشد که به افراد خبره این اجازه را می‌دهد تا دست به موارد تخصصی‌تر هم ببرند.

3. وردپرس را سفارشی سازی کنید

اکثر افرادی که از سیستم مدیریت محتوا وردپرس برای طراحی سایت استفاده کردند، درواقع طراح سایت نیستند و شاید حتی کوچک‌ترین دانشی هم در زمینه طراحی سایت یا برنامه نویسی نداشته باشند. پس چطور می‌توانند سایت‌های فوق العاده زیبایی را طراحی کنند؟

همانطور که در بخش آموزش وردپرس هم گفتیم، وردپرس به خاطر محبوبیت زیادی که دارد، باعث شده تا توسعه دهندگان زیادی برای طراحی قالب به این سمت بیایند و برای همین باعث شده تا قالب‌های زیادی برای وردپرس وجود داشته باشد.

وقتی از کلمه “زیاد” استفاده می‌کنیم، باید بدانید که بیش از هزاران قالب در مخزن قالب‌های وردپرس و در سایت‌های ارائه خدمات وردپرس وجود دارد که شما می‌توانید بر اساس کسب و کار خودتان، یکی از آنها را انتخاب و نصب کنید.

تمامی این قالب‌ها، دارای پنل‌های تنظیمات مخصوص هستند که در همین پنل‌ها، می‌توانید موارد مختلفی به مانند رنگ، دکمه‌ها، تصاویر پس زمینه، چینش محتوا، چینش محصولات و … را سفارشی سازی کنید.

4. بهینه شده برای سئو

هر سایتی برای اینکه بتواند به بازدید و فروش برسد، باید حتما از قوانین سئو پیروی کند؛ تمامی کدهای وردپرس به صورت بهینه شده نوشته شده و همین موضوع باعث می‌شود تا موتورهای جستجو، علاقه زیادی به سیستم مدیریت محتوا وردپرس نشان دهند.

درست است که اکثر بخش سئو مربوط به سئو داخلی و سئو خارجی می‌شود؛ ولی یک بخش دیگری به نام سئو فنی هم وجود دارد که بهینه بودن کدها، یکی از بخش‌های سئو فنی به شمار می‌رود. برای همین لازم است که تمامی کدهایی که در سایت شما وجود دارد (کد قالب، کد افزونه، کد سیستم مدیریت محتوا و …) به صورت بهینه شده باشند.

5. امنیت بالا

وردپرس به صورت دقیق با رعایت بحث‌های امنیتی آشناست و همه آنها را به صورت دقیق رعایت کرده. البته هیچوقت نمی‌توان گفت که امنیت صد در صد است؛ ولی کدهای وردپرس طوری نوشته شده که می‌تواند احتمال نفوذ را به حداقل برساند.

البته افزونه‌های مختلفی هم در مخزن وردپرس وجود دارد که شما برای افزایش امنیت سایت وردپرسی خودتان می‌توانید از آنها استفاده کنید.

6. وردپرس ماندگار است

اگر نگاهی به تاریخچه سرویس‌های سایت ساز یا سرویس‌های وبلاگدهی و همچنین سیستم‌های مدیریت محتوا مختلف بیندازید، متوجه می‌شوید که همه آنها بعد از مدتی از بین رفتند و دیگر خبری از آنها نیست!

ولی وردپرس همچنان پابرجاست و همچنان پرقدرت به مسیر خودش ادامه می‌دهد. وردپرس به دلیل قابلیت متن باز، باعث شده تا همیشه در معرض پیشرفت و رشد قرار بگیرد که شاید همین موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل آن برای ماندگار بودن است.

پس اگر در حال گذراندن دوره‌های آموزش سئو هستید و یا یک سایتی دارید که با سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شده، نیاز نیست که نگران از بین رفتن وردپرس باشید! وردپرس آمده است که ماندگار باشد.

7. انجمن‌های فعال

همانطور که در بالاتر هم گفتیم، بیش از 43 درصد سایت‌های دنیا بر روی این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شدند؛ همین موضوع می‌تواند نشان دهنده وجود انجمن‌های فعال زیادی در زمینه وردپرس، در سراسر جهان باشد.

مخصوصا در ایران هم انجمن‌های فعال زیادی در زمینه وردپرس وجود دارد؛ شاید این سوال برای شما پیش بیاید که انجمن‌های فعال در زمینه وردپرس چه سودی برای ما دارد؟

فرض کنید که شما یک فرد آماتور هستید و یا سایتی را با CMS وردپرس طراحی کردید؛ در حین کار با وردپرس، با یکسری مشکلاتی رو به رو شدید که حتی وقتی در اینترنت هم آنها را سرچ می‌زنید، هیچ جوابی برای آنها پیدا نمی‌کنید. در این لحظه شما می‌توانید با مراجعه به یکی از این انجمن‌های وردپرس، مشکلات خودتان را مطرح کنید و مطمئن باشید که همیشه افرادی هستند تا به شما در حل مشکلاتتان کمک کنند.

8. بروزرسانی به صورت مداوم

در گذشته، وردپرس به این شکل نبود و به مرور زمان و مطابق با پیشرفت نیازهای کاربران، وردپرس هم پیشرفت کرد. بروزرسانی مداوم سیستم مدیریت محتوا وردپرس، فقط نشان دهنده افزایش امکانات و ویژگی‌های نیست؛ بلکه نشان دهنده برطرف کردن مشکلات و باگ‌های امنیتی نیز می‌باشد.

دقیقا به همین دلایل است که باعث می‌شود از وردپرس، به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا امن اسم برد.

9. قابلیت انعطاف پذیری

در مخزن افزونه‌های وردپرس، بیش از 60 هزار افزونه و همچنین بیش از 50 هزار قالب در مخزن قالب‌های وردپرس وجود دارد که اکثر آنها هم به طور مداوم، بروزرسانی می‌شوند.

این تعداد از قالب و افزونه می‌تواند نشان دهنده قابلیت انعطاف پذیری فوق العاده این سیستم مدیریت محتوا باشد. مهم نیست سایت شما در چه حوزه‌ای است؛ مطمئن باشید که می‌توانید آن را به خوبی در CMS وردپرس راه اندازی کنید.

10. مدیریت محتوا

در بین تمامی سیستم‌های مدیریت محتوا، راحت‌ترین و بهترین روش مدیریت محتوا در دستان وردپرس است و شما به هیچ وجه نمی‌توانید بهتر از آن را پیدا کنید.

وردپرس دارای یک ویرایشگر فوق العاده به نام گوتنبرگ است که در بین تمامی ویرایشگرهای حال حاضر، بهترین ویرایشگر به شمار می‌رود. امکانات و ویژگی‌های فوق العاده‌ای در این ویرایشگر وجود دارد که می‌تواند به شما در ایجاد و ویرایش محتوا، کمک زیادی کند.

11. منبع باز

وقتی حرف از منبع باز می‌شود، یعنی اینکه کدهای آن نرم افزار در اختیار عموم قرار دارد و هر کسی می‌تواند به اختیار و نیاز خودش، کدها را برای خودش تغییر دهد. وردپرس هم یک نرم افزار متن باز است که کدهای آن در اختیار عموم قرار دارد.

به دلیل محبوبیت زیادی که وردپرس دارد، انتظار می‌رود تا روزانه هزاران توسعه دهنده در سراسر جهان، در حال بهبود این سیستم مدیریت محتوا هستند. حتی گفته شده که یکی از اصلی‌ترین دلایل امنیت بالا وردپرس هم به همین دلیل است.

حتی ویژگی متن باز باعث شده تا توسعه دهندگان زیادی به سمت این سیستم مدیریت محتوا بیایند تا علاوه بر از بین بردن مشکلات امنیتی، امکانات و ویژگی‌های جدیدی را هم به آن اضافه کنند.

12. اپلیکیشن رابط برنامه نویسی – API

سایت‌ها و نرم افزارهای زیادی هستند که با ارائه API اجازه ادغام شخص ثالث را با وب سایت‌های کاربر را می‌دهند. یعنی اینکه کاربران می‌توانند در سایت‌های خودشان، با استفاده از API، از برخی از اطلاعات وبسایت‌های دیگر استفاده کنند.

این امکان در بسیاری از سیستم‌های مدیریت محتوا فعال نیست؛ ولی وردپرس این امکان را فعال کرده که شما می‌توانید منابع خارجی را با سایت خودتان ادغام کنید.

13. سرعت بالا در راه اندازی

همه ما می‌دانیم که اگر طبق آموزش وردپرس پیش بروید، می‌توانید سایت خودتان را در عرض چند ساعت راه اندازی کنید. درواقع یکی از دیگر از اصلی‌ترین دلایلی که وبمستران وردپرس را برای طراحی سایت انتخاب می‌کنند، به دلیل سرعت بالا در راه اندازی وب سایت و هدر ندادن وقت است.

شاید فکر کنید که سیستم‌های مدیریت محتوا دیگری هم وجود دارند که همین ویژگی و امکانات را ارائه می‌دهند؛ ولی باید بدانید که هیچ کدام از همان سیستم‌های مدیریت محتوا، انعطاف پذیری و جامعه بزرگ وردپرس را ندارند.

چه سایت‌هایی را می‌توان با وردپرس طراحی کرد؟

همانطور که در بالا هم گفتیم، شما بعد از گذراندن دوره آموزش وردپرس رایگان، می‌توانید سایت خودتان را با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی کنید و فرقی نمی‌کند که سایت شما در چه حوزه‌ای است.

اگر همچنان نمی‌دانید که حوزه فعالیت شما قابلیت پیاده سازی بر روی وردپرس را دارد یا نه، ادامه این بخش را از دست ندهید. در ادامه چند نمونه از سایت‌هایی که می‌توان با وردپرس طراحی کرد را با هم بررسی می‌کنیم:

1. وبسایت شخصی

وردپرس در ابتدا برای وبلاگنویسان طراحی شده بود و آنها می‌توانستند وبسایت‌های شخصی خودشان را با این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کنند. بعد از مدتی و وقتی که وردپرس شاهد افزایش کاربران و نیازهای کاربرانش بود، امکانات و ویژگی‌های خودش را گسترش داد و به حدی رسیده که امروزه می‌توانید هر موضوعی را در آن پیاده سازی کنید.

شما با استفاده وردپرس می‌توانید هر نوع وبسایت شخصی که مدنظرتان است را پیاده کنید؛ وبسایتهای شخصی معمولا به قصد درآمد نیستند و مدیر سایت در آن، اتفاقات روزمره، خاطرات، علاقمندی‌ها، ایده و … را با کاربران به اشتراک می‌گذارد.

2. وبلاگ

کلیت وبسایت شخصی و وبلاگ، تقریبا شبیه به هم است؛ ولی در جزئیات با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارند. بلاگ درواقع به قسمتی از سایت گفته می‌شود که مطالب آموزشی در آن ارائه می‌شود؛ حالا سایت می‌تواند موضوع اصلی خودش را بلاگ تعیین کند یا یک بخشی را به صورت مجزا برای بلاگ  معرفی کند (مثل سایت‌های فروشگاهی).

بلاگ امروزه بخشی جدانشدنی از فضای اینترنت است و درواقع اگر شما قصد یادگیری هر چیزی را در اینترنت داشته باشید، در نهایت به محتوای یک بلاگ برخورد می‌کنید. در کل اگر شما قصد راه اندازی یک سایت وبلاگی را داشتید، میتوانید از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنید.

3. معرفی کسب و کار

فرض کنید که شما یک شرکتی را برای خودتان دست و پا کردید و قصد تبلیغ آن در سراسر ایران را دارید؛ چه گزینه‌ای بهتر از طراحی سایت وجود دارد؟ اگر شما دوره‌های آموزش رایگان وردپرس به زبان فارسی را دیده باشید، متوجه می‌شوید که وردپرس می‌تواند بهترین بستر برای راه اندازی چنین سایت‌هایی باشد. اگر به دنبال جواب “چرا” هستید، پیشنهاد می‌کنم که بخش دلایل استفاده از وردپرس را مطالعه کنید.

سایت‌های معرفی کسب و کار به منظور معرفی خدمات و ویژگی‌های شرکت‌ها و محصولات آنهاست تا بتوانند مشتری‌های بیشتری را از سراسر ایران به سمت خودشان بکشانند.

4. فروشگاه اینترنتی

از زمان ظهور بیماری کرونا، اکثر خریدها به صورت اینترنتی انجام می‌شود و همچنین بسیاری از کسب و کار هم سعی کردند تا فعالیت خودشان را از روش سنتی، به روش مدرن یعنی اینترنتی منتقل کنند. حتی امروزه هم با کم شدن بیماری کرونا، باز هم عده زیادی سعی می‌کنند تا خریدهای خودشان را از طریق اینترنت انجام دهند و حتی فروشنده‌ها سعی نمی‌کنند تا مغازه‌ای را برای خودشان راه اندازی کنند.

اکثر این کسب و کارهای اینترنتی که در اینترنت فعالیت می‌کنند، بر روی سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شدند؛ وردپرس با دارای بودن افزونه‌های فروشگاه ها ساز به مانند ووکامرس، می‌تواند یکی از بهترین بسترها برای راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی باشد.

5. کاریابی

امروزه با پیشرفت صنعت طراحی سایت، سایت‌های زیادی راه اندازی شدند که تعداد زیادی از آنها در زمینه کاریابی فعالیت می‌کنند. فعالیت سایت به این شکل است که شرکت‌ها، ادارات، کارخانه‌ها و … اگر نیاز به نیرو داشتند، در این سایت‌ها آگهی ارسال می‌کنند و افراد مختلف هم پس از خواندن شرایط اعلام شده، درخواست خودشان را جهت استخدام شدن ارسال می‌کنند.

همانطور که بالاتر هم گفتیم، بیش از هزاران افزونه و قالب در مخزن وردپرس وجود دارد که می‌تواند امکانات لازم جهت راه اندازی سایت کاریابی را برای شما فراهم کند تا کاربران بتوانند در سایت شما ثبت نام و روزمه خودشان را وارد کنند. همچنین شرکت‌های مختلف هم می‌توانند آگهی‌های خودشان را برای جذب نیرو در سایت شما قرار دهند.

6. سفارش پروژه برای خودتان

قطعا شما یکسری مهارت‌هایی دارید و قصد دارید تا از آن به درآمد برسید؛ مهارت‌هایی به مانند تایپ کردن، ساخت بنر، فعالیت‌های گرافیکی و …. معمولا شما آگهی‌های خودتان را در سایت‌های کاریابی دیگری ثبت می‌کنید و در آنجا به دنبال کارفرما می‌گردید.

ولی شما می‌توانید با استفاده از آموزش وردپرس، یک سایتی را در همین سیستم مدیریت محتوا برای خودتان راه اندازی کنید تا کارفرماها بتوانند پروژه‌های مختص به مهارت شما را ثبت کنند.

7. سفارش پروژه برای دیگران

این بخش تقریبا به مورد بالا شباهت دارد؛ همانطور که در بالا گفتیم، شما می‌توانید با استفاده از وردپرس، یک سایتی برای خودتان طراحی کنید تا کارفرما در صورت نیاز به مهارت‌های شما، با شما ارتباط برقرار کنند.

در این دسته از سایت‌ها شما می‌توانید سایتی را طراحی کنید که چه کارفرما و چه کارجو در آن ثبت نام کنند و هر کسی به دنبال نیاز خودش باشد. یعنی کارفرما با ثبت آگهی، به دنبال نیرو مورد نیاز خودش باشد و کارجو هم با خواندن آگهی، به دنبال پروژه متناسب با مهارت‌های خودش باشد.

شاید فکر کنید که این قسمت با گزینه شماره 5 شباهت زیادی دارد. درواقع گزینه شماره 5 مربوط به کاریابی به صورت حضوری در شرکت‌ها و ادارات بود؛ ولی این بخش مربوط به فعالیت فریلنسری است.

8. پرسش و پاسخ

اگر دقت کرده باشید، سایت‌های پرسش و پاسخ در چند سال اخیر، به محبوبیت زیادی دست پیدا کردند. این سایت‌ها به این صورت است که افراد مختلف می‌توانند سوالات خودشان را در هر زمینه‌ای مطرح کنند و بقیه کاربران هم می‌توانند جواب‌های خودشان را در زیر سوال مطرح شده، ارسال کنند.

وردپرس پر از افزونه‌های کاربردی است که شما با بهره مندی از آنها، می‌توانید یک سایت پرسش و پاسخ برای خودتان راه اندازی کنید. البته سایت‌های پرسش و پاسخ با سایت‌های انجمن متفاوت هستند که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

9. انجمن خیریه

همه ما با سایت‌های خیریه آشنا هستیم؛ این سایت‌ها یک بستری را برای افرادی که قصد کمک به افراد نیازمند دارند را آماده می‌کند و آنها می‌توانند با استفاده از درگاه‌های پرداخت آنلاین، مبلغی را به حساب این سایت‌ها واریز کنند.

اگر دوره‌های آموزش وردپرس را گذرانده باشید، می‌دانید که وردپرس امکان متصل شدن به درگاه‌های پرداخت را دارد و برای همین شما می‌توانید به راحتی یک سایت انجمن خیریه برای خودتان راه اندازی کنید.

10. سایت مذهبی

سایت‌های مذهبی درواقع همان سایت‌هایی هستند که تا به الان معرفی کردیم؛ با این فرق که موضوع سایت شما به صورت تخصصی بر روی مسائل مذهبی است؛ برای مثال شما می‌توانید یک سایت پرسش و پاسخ برای سوالات مذهبی راه اندازی کنید.

11. سایت چند زبانه

وقتی شما وارد اینترنت می‌شوید و یک سایت برای خودتان راه اندازی می‌کنید، یعنی اینکه محتوا و محصولات خودتان را برای کل جهان ارائه می‌دهید و هر کسی در هر جای دنیا می‌تواند وارد سایت شما شود.

اگر محصولات، خدمات و محتواهای شما به درد افراد خارجی هم بخورد، پس شما نیاز دارید که صفحات سایت خودتان را با زبان‌های خارجی هم ارائه کنید. برای همین می‌توان از افزونه‌های چند زبانه وردپرس استفاده کنید. با استفاده از این افزونه، کاربران خارجی هم می‌توانند با سایت شما تعامل برقرار کنند.

12. خبری

سایت‌های خبری درواقع همان سایت‌های وبلاگی هستند و با این تفاوت که باید خبرهای روز ایران و دنیا را پوشش دهید. ولی قطعا قالب و نیازهای سایت‌های خبری با سایت‌های بلاگی متفاوت است؛ پس شما نیاز به قالب‌های مخصوص سایت خبری دارید.

وردپرس به تنوع زیادی در قالب و افزونه‌هایش معروف است که می‌توانید از بهترین‌های آنها برای راه اندازی سایت خبری استفاده کنید.

13. پایگاه اطلاعاتی

منظور ما از سایت‌های پایگاه اطلاعاتی، سایتهایی به مانند ویکی پدیا است که محتواهای آنها برای مستند کردن مسائل مختلف استفاده شود. راه اندازی سایت‌هایی به مانند ویکی، یکی از آسان‌ترین کارهایی است که می‌توانید با سیستم مدیریت محتوا وردپرس انجام دهید.

14. پادکست

امروزه ارزش محتواهای متنی روز به روز کمتر می‌شود و به ارزش محتواهای صوتی اضافه می‌شود. از این رو باعث شده تا افراد زیادی که در این زمینه خبره هستند، اقدام به راه اندازی سایت‌هایی با مضمون پادکست کنند.

برای راه اندازی یک سایت پادکست شما می‌توانید از افزونه‌های وردپرسی استفاده کنید و مطمئن باشید که وردپرس از پس این کار برمی‌آید.

15. همکاری در فروش

همکاری در فروش یا همان سایت‌های افیلیت، سایت‌هایی هستند که این اجازه را افراد مختلف می‌دهند تا محصولات این سایت‌ها را به بقیه معرفی کنند و در صورت خرید، مبلغی را به ازای پورسانت به دست بیاورند.

این ایده باعث شده تا سایت‌های فروشگاهی، وقت و هزینه کمتری را برای تبلیغ در سایت‌های دیگری صرف کنند. وردپرس افزونه‌ها و قالب‌های زیادی مخصوص سایت‌های همکاری در فروش دارد که می‌توانید از آنها برای راه اندازی این دسته سایت‌ها استفاده کنید.

16. مدرسه

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، باعث شده تا ارگان‌های مختلفی اقدام به طراحی سایت کنند تا بتوانند اخبار مربوط به ارگان خودشان در این سایت‌ها قرار دهند. مدرسه هم دقیقا یکی از همین ارگان‌هاست.

خوشبختانه امروزه مدارس زیادی اقدام به راه اندازی سایت کردند و با اینکارشان توانستند تا حد زیادی از مصرف بی رویه کاغذ جلوگیری کنند. اگر قصد راه اندازی سایت مدرسه را دارید، وردپرس یک بستر ساده و ارزان برای کار شماست.

17. دانشگاه

اصلا چنین چیزی ممکن نیست که یک دانشگاه، یک سایت برای خودش نداشته باشد! همه ما می‌دانیم که بیش از 90 درصد انتخاب واحدهای دانشگاه در سایت‌ها انجام می‌شود و حتی بسیاری از دانشگاه‌ها هم امکان انتخاب واحد را فقط از طریق سایت امکانپذیر کردند.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا رایگان و منبع باز است که با استفاده از افزونه‌های آن، می‌توانید به راحتی یک سایت دانشگاهی راه اندازی کنید.

18. سرویس وبلاگدهی

بسیاری از افراد مختلف فکر می‌کنند که راه اندازی سرویس وبلاگدهی کار بسیار دشواری است. درست است! ولی وردپرس با ارائه یک ابزاری با نام WordPress Mu این کار را راحت‌تر از همیشه کرده.

19. پخش آنلاین فیلم و موزیک

احتمالا شما افزایش کاربران سایت‌های پخش آنلاین فیلم و موزیک را حس کردید و می‌دانید که محوبیت آنها روز به روز در حال افزایش است.

شما می‌توانید با استفاده از قالب و افزونه‌های وردپرس، اقدام به طراحی سایت پخش آنلاین فیلم و موزیک کنید تا کاربران بتوانند بعد از ثبت نام در سایت، فیلم و موزیک‌ها را به صورت آنلاین تماشا و گوش کنند.

20. آموزش آنلاین

قبلا اگر قرار بود تا چیزی را یاد بگیرید، باید در کلاس‌های مربوطه ثبت نام می‌کردید و به صورت حضوری مباحث مربوطه را یاد می‌گرفتید؛ ولی امروزه سلایق کاربران فرق کرده و ترجیح می‌دهند تا آموزش‌ها را به صورت آنلاین مشاهده یا خرید کنند.

اساتید مختلف هم اقدام به ساخت دوره‌های آنلاین مختلف کردند؛ وردپرس به خاطر انعطاف پذیری بالایی که دارد، می‌تواند بستری مناسب برای طراحی سایت آموزش آنلاین باشد.

21. فروش لایسنس و شارژ

امروزه گوشی همراه جزو وسایلی است که در دست هر کسی می‌توانید ببینید و در هر گوشی همراه، حداقل یک سیم کارت وجود دارد؛ برای همین سایت‌ها و نرم افزارهایی طراحی شدند که اقدام به فروش شارژ سیم کارت‌ها مختلف می‌کنند.

همچنین بسیاری از افراد مختلف هم سعی در فروش لایسنس نرم افزارهای مختلف می‌کنند که همه این کارها به کمک وردپرس، امکان پذیر است.

22. آپلود سنتر

شما به کمک وردپرس می‌توانید برای طراحی سایت‌هایی با موضوع آپلود سنتر هم استفاده کنید. یعنی اینکه کاربران می‌توانند فایل‌های خودشان را در سایت شما آپلود کنند و سپس با لینکی که در اختیار آنها قرار می‌دهید، فایل‌های خودشان را به اشتراک می‌گذارند.

تمامی این مراحل را می‌توان با استفاده از یکسری افزونه‌های وردپرس انجام داد.

23. ساخت سایت انجمن

انجمن یک سایتی به مانند سایت پرسش و پاسخ است؛ ولی با این فرق که دارای دسته بندی‌های مختلف و دقیق‌تری نسبت به سایت‌های پرسش و پاسخ است؛ افزونه bbPress یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس به شمار می‌رود که می‌توان قابلیت انجمن را به سایت شما اضافه کند.

اگر شما قصد راه اندازی یک سایت انجمن را دارید، می‌توانید از این افزونه وردپرسی استفاده کنید.

24. اشتراک ویدئو

امروزه کاربران ترجیح می‌دهند به جای اینکه محتواهای متنی را بخوانند، همان را در قالب یک ویدئو مشاهده کنند. برای همین ارزش سایت‌های اشتراک ویدئو نسبت به گذشته، بینهایت بیشتر شده.

وردپرس با دارا بودن افزونه‌های مختلف، این امکان را به شما می‌دهد تا به راحتی بتوانید یک سایت اشتراک ویدئو برای خودتان راه اندازی کنید.

25. اجاره ویلا

وقتی شما به جایی سفر می‌کنید، قطعا به یک سرپناه نیاز دارید که ویلا هم یکی از همین سرپناه ها به شمار می‌رود. در گذشته کمتر کسی فکر می‌کرد که اجاره ویلا به صورت اینترنتی و با استفاده از سایت انجام شود؛ ولی وردپرس این غیرممکن را ممکن کرده که می‌توانید از قالب و افزونه‌های مخصوص اجاره ویلا استفاده کنید.

26. دانلود فیلم موزیک

فیلم و موزیک یکی از اصل‌های جدانشدنی در زندگی هر شخصی است؛ حتی بسیاری از افراد نمی‌توانند بدون موزیک کاری را انجام دهند. وردپرس قالب‌های بسیار متنوعی در زمینه موزیک و فیلم دارد که شما می‌توانید از آنها برای راه اندازی همچنین سایتی، استفاده کنید.

27. خرید زمین و ویلا

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که خرید زمین و ویلا جزو خریدهایی است که باید حتما به صورت حضوری انجام شود؛ ولی راستش را بخواهید، هر چیزی را می‌شود از طریق اینترنت خرید! شما به عنوان یک مشاور املاک، می‌توانید تصاویر مربوط به زمین و ویلا خودتان را در سایت قرار دهید و مشتری هم پس از مشاهده تصاویر، می‌تواند با شما جهت خرید زمین تماس بگیرد.

وردپرس قالب‌های متنوعی در زمینه خرید زمین و ویلا دارد که همه آنها هم قابلیت‌های لازم در این زمینه را دارا می‌باشند.

28. محصولات دیجیتالی

امروزه فایل‌های پی دی اف یا تحقیق‌های دانشجویی و … بیشتر از گذشته مورد توجه واقع شدند. یعنی اینکه افراد مختلف می‌توانند در ازای پرداخت هزینه‌ای، اقدام به دانلود این فایل‌ها کنند؛ مراحل خرید فایل‌های دیجیتالی دقیقا به مانند فروشگاه‌های اینترنتی است؛ با این فرق که مشتری بعد از پرداخت هزینه، می‌تواند مستقیما فایل را از سایت شما دانلود کند.

افزونه‌های مختلف برای “دانلود به ازای پرداخت” وجود دارند که می‌توانند همین کارها را برای شما انجام دهند.

29. رزرو هتل

رزرو هتل هم از آن دسته سایت‌هایی است که اکثریت فکر می‌کنند فقط باید به حضوری یا تلفنی انجام شود. ولی سایت‌های هتل یکسری پنل‌هایی را با استفاده از افزونه‌های فرم ساز طراحی کردند که مشتری می‌تواند به راحتی اقدام به رزرو هتل کند.

شما هم می‌توانید با استفاده از همین افزونه‌های فرم ساز، یک سایت مخصوص رزرو هتل برای خودتان طراحی کنید.

30. کسب و کار محلی

بسیاری از کسب و کارها فقط مربوط به یک منطقه خاصی هستند؛ برای مثال یک کسب و کار کوچک فروش قارچ که در استان مازندران راه اندازی شده، نمی‌تواند یا نمی‌خواهد محصولات خودش را به استان‌های دیگر بفرستد.

کسب و کارهای محلی درواقع همان سایت‌های فروشگاهی هستند و شما فقط باید از سئو محلی کمک بگیرید و از آنجایی که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سئو فرندلی است، به راحتی می‌توانید این کار را انجام دهید.

چرا وردپرس بهتر از سایت با کدنویسی اختصاصی است؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است که به خاطر قابلیت متن باز بودن، باعث شده تا امکانات جدیدی در طی سال‌های اخیر، به آن اضافه شود.

ولی سیستم مدیریت محتوا اختصاصی به شرطی می‌تواند بهتر از وردپرس عمل کند که شما یک تیم برنامه نویسی فوق العاده و ماهر پیدا کنید؛ ولی چرا شما باید هزینه زیادی برای طراحی سایت با کدنویسی پرداخت کنید، آنهم در صورتیکه مطمئن نیستید به خوبی وردپرس طراحی می‌شوند یا نه؟!

البته این فقط بخشی از مزیت وردپرس به طراحی سایت بود؛ در ادامه بیشتر به این موضوعات می‌پردازیم:

  • وردپرس، کاملا رایگان است؛ در صورتیکه باید هزینه زیاد برای طراحی سایت با کدنویسی پرداخت کنید.
  • قالب‌ها و افزونه‌های فوق العاده زیادی در وردپرس وجود دارد که می‌توانید هر کاری را با آنها انجام دهید. در صورتیکه چنین چیزی در طراحی سایت با کدنویسی نیست و در صورت نیاز، باید از تیم برنامه نویسی سایت بخواهید تا برای شما انجام دهد. (در ازای هزینه)
  • اکثر قالب و افزونه‌های وردپرس در دو حالت رایگان و پولی منتشر می‌شوند که حتی نسخه پولی هم، هزینه زیادی ندارد. ولی برای طراحی قالب یا افزونه در سایت‎های اختصاصی، باید هزینه‌های بالاتری را پرداخت کنید.
  • اگر کدهای سایت اختصاصی به خوبی نوشته نشوند، می‌تواند باعث مشکل در روند سئو سایت شود؛ ولی همانطور که در آموزش وردپرس هم گفتیم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سئو فرندلی است که تمامی کدهایش به صورت بهینه، نوشته شده.
  • در سایت‌هایی که به صورت اختصاصی نوشته شدند، اگر هر مشکلی پیش بیاید، شما همیشه باید منتظر بمانید تا تیم برنامه نویسی یا فنی، مشکل شما را برطرف کند. ولی در صورت استفاده از وردپرس به دلیل همه گیر بودن، می‌توانید خودتان و در سریع‌ترین زمان ممکن، مشکل خودتان را برطرف کنید.
  • تا به امروز هیچ سیستم مدیریت محتوایی به مانند وردپرس عرضه نشده تا بتواند به این راحتی اقدام به مدیریت محتوا کند.

روش‌های کسب درآمد از وردپرس

روش‌های کسب درآمد از وردپرس - آموزش سئو در وردپرس

روش‌های کسب درآمد از وردپرس – آموزش سئو در وردپرس

شاید اکثریت فکر کنند که تنها راه درآمد از وردپرس، فقط از طریق راه اندازی سایت و ایجاد فروشگاه اینترنتی و مسائل شبیه با این موضوعات است. ولی باید بدانید که افراد زیادی وجود دارند که از راه‌های مختلفی، اقدام به کسب درآمد از وردپرس می‌کنند.

در ادامه روش‌های اثبات شده برای کسب درآمد از وردپرس را با هم بررسی می‌کنیم:

1. برنامه نویسی افزونه وردپرس

حدود بیش از 60 هزار افزونه در مخزن افزونه‌های وردپرس قرار دارد و هر روز هم به لیست آنها اضافه می‌شود. اکثر این افزونه‌ها در دو نسخه پولی و رایگان و حتی تعداد زیادی از آنها فقط به صورت پولی منتشر می‌شوند که برای مثال می‌توان به افزونه Wp Rocket اشاره کرد.

درواقع هیچ سایت وردپرسی نیست که حداقل چند افزونه بر روی آن نصب نباشد. همانطور که گفتیم، این افزونه می‌توانند امکانات جدیدی را به سایت وردپرسی اضافه کنند اگر شما هم فکر می‌کنید که قادر به رفع نیازهای سایت‌های وردپرسی با طراحی افزونه هستید، پس چرا منتظرید؟

2. طراحی قالب

تنوع قالب‌های وردپرس به اندازه تنوع افزونه‌ها نیستند و در ایران همچنان قالب‌های کمتری نسبت به زبان‌های دیگر وجود دارد؛ ولی باز هم تعداد آنها کم نیست! هنوز هم در یکسری از حوزه‌ها، قالب‌های کمتری وجود دارد و بیشتر قالب‌ها مربوط به حوزه‌های بلاگ، خبری و فروشگاهی می‌شود.

اگر شما مهارت لازم برای طراحی قالب وردپرس را دارید، می‌توانید از این خلاء نهایت بهره را ببرید و قالب‌های مختلفی را برای این سیستم مدیریت محتوا طراحی کنید.

3. آموزش وردپرس

برای آموزش وردپرس، شما فقط کافی است که به وردپرس مسلط باشید و تمام! قطعا همیشه افرادی هستند که می‌خواهند طراحی سایت با ورپرس را یاد بگیرند و برای همین به دنبال دوره‌های آموزش صفر تا صد وردپرس هستند.

درواقع اگر به وردپرس مسلط هستید، باید تهیه یک دوره آموزش صفر تا صد وردپرس برای شما مثل آب خوردن باشد.

4. راه اندازی سایت

همانطور که در بالا هم گفتیم، بسیاری از افراد هستند که با وردپرس آشناییت کامل ندارند و برای همین توانایی راه اندازی سایت خودشان بر روی CMS وردپرس را ندارد.

از این رو به دنبال افرادی می‌گردند که آموزش وردپرس را به صورت کامل گذرانده و یا توانایی راه اندازی با این سیستم مدیریت محتوا را داشته باشد.

برای اینکار شما می‌توانید در سایت‌های فریلسنری به دنبال کارفرما بگردید و همچنین در سایت‌های مختلف، مهارت‌های خودتان را به عنوان متخصص وردپرس ثبت کنید.

5. تولید محتوا

فرقی نمی‌کند که سایت شما بر روی سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شده یا بر روی هر CMS دیگری! در هر صورت سایت‌ها نیاز به محتوا دارند و از آنجایی که تولید محتوا یک فعالیتی فوق العاده زمانبر و کسل کننده است، سعی می‌کنند تا یک نیرو تولید محتوا استخدام کنند.

البته تولید محتوا هم مهارت مخصوص به خودش را نیاز دارد که رابطه مستقیمی با سئو دارد. اگر شما با این مهارت‌ها آشنا هستید، می‌توانید از این روش اقدام به درآمد زایی کنید.

6. بومی سازی قالب خارجی

همانطور که در بالا هم گفتیم، قالب‌های وردپرس در زبان‌های دیگر، فوق العاده تنوع بیشتری نسبت به زبان فارسی دارند. برای همین شما می‌توانید به جای طراحی قالب جدید، قالب‌های زبان خارجی را برای زبان فارسی، بومی سازی کنید.

حالا شما می‌توانید این کار را به صورت مستقل انجام دهید یا برای شرکت‌های ارائه خدمات وردپرسی مختلف در این زمینه، کار کنید.

بهترین روش آموزش وردپرس

بهترین روش آموزش وردپرس این است که تمامی آموزش‌ها را به صورت عملی پیاده سازی کنید. حتی اگر شما بهترین دوره آموزش صفر تا صد وردپرس را هم خریداری کرده باشید و آن را به صورت عملی اجرا نکنید، به هیچ وجه نمی‌توانید وردپرس را یاد بگیرید.

برای همین بهتر که طبق دوره آموزش وردپرس، یک سایت وردپرسی برای خودتان طراحی کنید و سپس تمامی مراحل‌هایی که در ویدئو آموزشی به شما گفته می‌شود را بر روی سایت خودتان تست کنید.

درست است که وردپرس بسیار آسان و راحت‌تر از بقیه سیستم‌های مدیریت محتواست؛ ولی برای یادگیری آن باید حتما تمرین داشته باشید.

سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت

یکی از تفکرات اشتباهی که در بین افراد تازه کار و یا افراد علاقمند به حوزه وبمستری وجود دارد، درباره سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت است. آنها فکر می‌کنند که برای طراحی سایت، نیاز به CPU و رم بالایی دارند و چون سیستم آنها از CPU و رم پایینی برخوردار است، به سمت این حوزه نمی‌روند. برای همین قصد داریم تا ببینیم سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت چیست؟!

در مرحله اول شما باید بدانید که طراحی سایت به چند روش مختلف انجام می‌شوند که هر کدام از آنها هم نیاز به سیستم‌های مخصوص به خودشان را دارند. همانطور که در بالا هم توضیح داده بودیم، در کل دو روش برای طراحی سایت با نام‌های طراحی سایت بدون کدنویسی و طراحی سایت با کدنویسی وجود دارد که در ادامه سعی می‌کنیم تا سیستم‌های مدنظر آنها را به شما معرفی کنیم:

1. سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت با کدنویسی

روش طراحی سایت با کدنویسی هم یکی از روش‌های طراحی سایت به شمار می‌رود که شما به عنوان طراح سایت، باید از علم برنامه نویسی (زبانهای پی اچ پی، لاراول، روبی) به جهت طراحی سایت آگاه باشید که خود یادگیری این بخش هم زمان زیادی را می‌طلبد.

ولی باید این موضوع را بدانید که برای کدنویسی، باید از نرم افزارهایی به مانند Visual Studio یا Dream Weaver و … استفاده کنید که همه این نرم افزارها نیز جزو نرم افزارهای قدرتمند به شمار می‌روند. یعنی شما برای استفاده از همین نرم افزارها، باید سیستم‌های نسبتا قدرتمندی را داشته باشید تا فقط بتوانند این نرم افزارها را به خوبی پردازش کنند.

البته اگر شما خودتان قصد برنامه نویسی سایت خودتان را ندارید و درواقع می‌خواهید تا مراحل طراحی سایت را برون سپاری کنید، هیچ مشکلی وجود ندارد و می‌توانید سیستم‌های معمولی هم برای مدیریت سایت خودتان استفاده کنید.

در این لحظه شما فقط نیاز به یک سیستمی دارید تا به خوبی بتواند نرم افزارهایی به مانند مرورگر، فتوشاپ و از همین دسته نرم افزارها را به خوبی پردازش و اجرا کند.

2. سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت بدون کدنویسی

روش طراحی سایت بدون کدنویسی نه تنها روشی بسیار ساده‌تر نسبت به روش طراحی سایت با کدنویسی است، بلکه درواقع هزینه‌های کمتری را هم برای شما در بر دارد که یکی از همین هزینه‌ها مربوط به سیستم مورد نیاز به جهت طراحی سایت می‌شود.

 شما برای راه اندازی یک سایت با روش بدون کدنویسی، نیازی به سیستمی قدرتمند یا قوی ندارید و حتی با یک سیستم معمولی هم می‌توانید کار خودتان را راه بیندازید. چون کل کار شما فقط استفاده از مرورگر است و یعنی باید یک سیستمی را خریداری کنید که فقط بتوانید مرورگر شما را به راحتی پردازش کند.

برای یادگیری وردپرس چه چیزهایی لازم است

برخلاف باور عموم، یادگیری و آموزش وردپرس از آن چیزی که فکر می‌کنید هم بسیار آسان‌تر و راحت‌تر است؛ درواقع خود توسعه دهندگان وردپرس سعی کردند تا رابط کاربری سیستم مدیریت محتوا وردپرس را به گونه‌ای طراحی کنند که حتی افراد آماتور و مبتدی نیز بتوانند به راحتی، سایت خودشان بدون هیچ مشکلی، راه اندازی و مدیریت کنند.

البته وردپرس دارای بخش‌های پیچیده و تخصصی هم هست که حالا مخصوص به متخصصان وردپرس می‌شود. ولی باز هم شاید افرادی وجود داشته باشند که در صورت راحت بودن مراحل یادگیری، باز هم سوالات زیادی در ذهن آنها وجود داشته باشد که یکی از آنها نیز همین سوال است که برای یادگیری وردپرس، چه چیزهایی لازم است؟!

در ادامه قصد داریم تا پیش نیازهای یادگیری وردپرس را به شما توضیح دهیم:

1. سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت با وردپرس

اگر شما قصد راه اندازی سایت یا قصد یادگیری آموزش وردپرس را دارید، باید بدانید که هیچ سیستم قدرتمندی نیاز نیست. درواقع وردپرس نیز یک سیستم مدیریت محتوا آماده به شمار می‌رود که در طراحی سایت بدون کدنویسی، از آن استفاده می‌شود.

همانطور که در بالاتر هم به شما توضیح دادیم، سیستم شما باید فقط در حدی باشد که بتواند نرم نرم افزارهای مرورگر به مانند موزیلا یا گوگل کروم را به خوبی پردازش کند که یعنی شما با یک CPU Celeron و رم دو گیگابایت هم می‌توانید این کارها را انجام دهید. البته گرافیک در این زمینه زیاد مهم نیست و حتی با گرافیک On Board هم می‌توانید اقدام به طراحی سایت یا مدیریت سایت با وردپرس کنید.

حالا اینکه سیستم قوی‌تری نیاز دارید یا نه دیگر بستگی به نوع فعالیت شما دارد؛ برای مثال اگر شما فعالیت‌های گرافیکی سایت را هم خودتان انجام می‌دهید، قطعا نیاز به یکسری نرم افزارهای دیگری به مانند فتوشاپ، کورل دراو، ایلوستریتور و … دارید که در این صورت باید کمی سیستم خودتان را ارتقا دهید.

سیستمی با کانفیگ Cpu I5، رم 4 گیگابایت و گرافیگ 1 گیگ هم می‌تواند سیستم مناسبی برای پردازش این نرم افزارها باشد.

البته یادتان باشد که نیاز نیست در همان اول کار به فکر خرید یک سیستم قدرتمند و یا ارتقا سیستم خودتان باشید؛ سعی کنید با هر سیستمی که دارید، طراحی سایت با وردپرس را شروع کنید و آهسته آهسته و به همراه پیشرفت کسب و کارتان، می‌توانید سیستم قدرتمندتری را برای خودتان دست و پا کنید. پس خودتان از فکرهای بیهوده رها کنید و هر چه سریع‌تر، کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید.

لپ تاپ یا کامپیوتر؟

اینکه حالا شما برای یادگیری وردپرس بخواهید از لپ تاپ استفاده کنید یا کامپیوتر، دیگر بستگی به خودتان دارد؛ همانطور که در بالا گفتیم، سعی کنید با هر سیستمی که دارید، فقط شروع کنید و اصلا خودتان را درگیر این دسته از سوالات نکنید که باید برای یادگیری لپ تاپ چه دیوایسی داشته باشید.

حالا اینکه لپ تاپ برای یادگیری وردپرس بهتر است یا کامپیوتر دیگر مربوط به می‌شود به ویژگی‌های مختلف این دو دیوایس. برای مثال شما می‌توانید لپ تاپ خودتان را هر جایی که خواستید ببرید و در همان مکان، آموزش‌های وردپرس خودتان را دنبال کنید.

2. اینترنت

بدون اینترنت، شما اصلا نمی‌توانید هیچ کاری انجام دهید؛ چه برسد به اینکه بخواهید یه سایت برای خودتان طراحی کنید و یا مراحل طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید. البته نیازی به اینترنت بسیار قوی هم ندارید و حتی با سرعت نت معمولی هم می‌توانید کار خودتان را راه بیندازید.

حتی شما با اینترنت 128 کیلوبایت هم می‌توانید کار خودتان راه بیندازید؛ التبه شاید سرعت کمی برای گذراندن وقت در اینستاگرام یا یوتیوب و دیگر شبکه‌های اجتماعی باشد؛ ولی قطعا می‌توانید با همین سرعت یک سایتی را برای خودتان راه اندازی کرده و آن را مدیریت کنید.

باز هم تکرار می‌کنم که خودتان را درگیر مسائل متفرقه نکنید و با هر سرعت اینترنتی که دارید، کسب و کار اینترنتی خودتان را راه اندازی کنید.

3. مهم‌ترین بخش: علاقه به وردپرس

همه می‌دانند که مهم‌ترین بخش در موفقیت هر کسب و کاری، داشتن علاقه به همان حوزه است و بدون داشتن علاقه، شما عملا نمی‌توانید به هیچ موفقیت خاصی برسید؛ چون هر حوزه‌ای، قطعا مشکلات و چالش‌های مخصوص به خودش را دارد که بدون داشتن علاقه، شما نمی‌توانید از آن مشکلات با موفقیت عبور کنید. درواقع این علاقه است که می‌توان میزان سعی و تلاش شما را مشخص کند و میزان سعی و تلاش است که باعث به وجود آمدن مهارت و تجربه می‌شود.

وردپرس نیز از این قائله مستثنی نیست و اگر قصد آموزش وردپرس را دارید، باید حتما علاقه لازم در زمینه طراحی سایت را داشته باشید. همه با درآمدهای بالای حوزه طراحی سایت آشنا هستند و فقط به این خاطر وارد این حرفه می‌شوند که بتوانند درآمد زیادی را به دست بیاورند. ولی همانطور که گفتیم، بدون داشتن علاقه، شما به هیچ وجه نمی‌توانید به درآمد و موفقیت بالایی برسید.

4. زمان مورد نیاز برای یادگیری وردپرس

همانطور که در بالا هم گفتیم، وردپرس دارای رابط کاربری بسیار آسانی است که شما می‌توانید به راحتی سایت خودتان را با استفاده از همین سیستم مدیریت محتوا، مدیریت کنید. حالا اینکه چه مقدار زمان برای یادگیری وردپرس نیاز است دیگر بستگی به خودتان دارد که چقدر برای این کار ارزش قائل هستید.

اگر قرار باشد که وردپرس را به صورت کاملا تخصص یاد بگیرید، که قطعا باید وقت بیشتری را صرف آموزش وردپرس کنید. ولی اگر فقط می‌خواهید تا حدی یاد بگیرید که بتوانید سایت خودتان را به خوبی مدیریت کنید، همان چند ساعت (کمتر از یک روز) کافی است.

البته زمان مورد نیاز برای یادگیری وردپرس هم رابطه مستقیمی با پشتکار و سعی و تلاش شما دارد که در ادامه به این موضوع می‌پردازیم.

5. تمرین و پشتکار

تمرین و پشتکار برای یادگیری هر حوزه ای نیاز است که وردپرس نیز از این قائله مستثنی نیست؛ شما نمی‌توانید فقط با دیدن ویدئو و دوره‌های مختلف وردپرس از خودتان انتظار داشته باشید که وردپرس را به راحتی یاد بگیرید.

درست است که وردپرس بسیار ساده است و خیلی راحت می‌توانید آن را یاد بگیرید؛ ولی یادگرفتن وردپرس هم قواعد مخصوص به خودش را دارد؛ برای یادگیری طراحی سایت با وردپرس، باید به خوبی با مراحل عملی آشنا باشید و همزمان با آموزش‌هایی که در سرفصل‌های دوره آموزشی وردپرس به آنها پرداخته می‌شود، همان موارد به صورت عملی در سایت خودتان پیاده سازی کنید.

پس ابتدا یک سایتی را به صورت تست راه اندازی کرده و هر چیزی که یاد گرفتید را فورا و به صورت عملی تست کنید.

یادگیری وردپرس چقدر زمان میبرد

یادگیری وردپرس چقدر زمان میبرد - آموزش رایگان طراحی سایت با وردپرس

یادگیری وردپرس چقدر زمان میبرد – آموزش رایگان طراحی سایت با وردپرس

در بالاتر نگاهی به زمان مورد نیاز برای یادگیری وردپرس انداختیم و گفتیم که زمان یادگیری، بستگی به سطح آموزش دارد که هر کدام هم زمان‌های مختلفی را می‌طلبد. ولی در ادامه این بخش قصد داریم تا کمی دقیق‌تر به زمان یادگیری وردپرس بپردازیم.

البته این موضوع را بدانید که زمان یادگیری می‌تواند در هر شخصی، متفاوت باشد؛ برای مثال شخصی که از قبل با روش‌های مختلف طراحی سایت آشنا بوده، قطعا زمان کمتری نسبت به شخصی که اصلا با طراحی سایت آشنا نیست نیاز دارد.

شما برای یادگیری وردپرس، باید سطوح مختلف آن را رعایت کنید و مراحل آموزش را به ترتیب، طی کنید. هر کدام از همین سطح‌ها نیز زمان مورد نیاز خودشان را دارند که در ادامه به معرفی این سطح ها و زمان مورد نیازشان می‌پردازیم.

1. سطح پایه

اولین سطح از آموزش وردپرس، مربوط به سطح پایه می‌شود. در سطح پایه و همانطور که از اسم آن هم مشخص است، شما اصطلاحات و یکسری فعالیت‌های بسیار ساده را یاد می‌گیرید. فعالیت‌هایی به مانند طریقه انتشار پست جدید، آپلود کردن تصاویر در سایت، اضافه کردن ویدئو به محتوا، تغییر قالب، نصب افزونه و ….

برای یادگیری سطح پایه وردپرس، نیازی نیست که در دوره‌های آموزشی شرکت کنید؛ شما می‌توانید با سرچ در اینترنت، سطح پایه وردپرس را از منابع رایگانی به مانند آپارات، یوتیوب و … هم یاد بگیرید.

شما برای یادگیری سطح پایه وردپرس، حداکثر تا 10 ساعت را نیاز دارید. البته بهتر است که هر 10 ساعت را در یک روز خلاصه نکنید و سعی کنید که مثلا 5 روز را به مدت روزانه 2 ساعت، به آموزش وردپرس اختصاص دهید؛ در این صورت باعث می‌شود تا مراحل یادگیری برای شما راحت‌تر و حتی بهتر هم شود.

اگر شما فقط به دنبال این هستید تا طریقه مدیریت کردن سایت خودتان را یاد بگیرید، می‌توانید از آموزش سطح پایه وردپرس استفاده کنید. البته شما می‌توانید با یک تیر، چند نشان هم بزنید. به این صورت که می‌توانید از دوره‌های آموزشی 0 تا 100 وردپرس استفاده کنید؛ معمولا در این دوره، سطح پایه و بقیه سطح‌های وردپرس که در ادامه به آن می‌پردازیم، به صورت کامل آموزش داده می‌شود.

2. سطح نیمه حرفه‌ای

در سطح نیمه حرفه‌ای، درواقع به معرفی و آموزش افزونه‌های کاربردی در وردپرس پرداخته می‌شود. افزونه‌ها در وردپرس، دقیقا به مانند نرم افزارها در ویندوز هستند؛ به اینصورت که شما وقتی ویندوز را نصب می‌کنید، هیچ امکانات و قابلیت خاصی بر روی ویندوز نصب نیست و برای انجام هر کاری، باید یک نرم افزاری را نصب کنید. برای مثال اگر قصد ادیت تصاویر را دارید، باید نرم افزار فتوشاپ را نصب کنید و اگر می‌خواهید یک ویدئویی را ویرایش کنید، باید نرم افزار پریمیر را نصب کنید.

افزونه‌ها هم دقیقا به همین صورت هستند؛ وردپرس در حالت عادی، ویژگی‌های خاصی ندارد؛ ولی به کمک افزونه‌ها، شما می‌توانید ویژگی‌های مختلف و متفاوتی را به سایت خودتان اضافه کنید. برای مثال با کمک افزونه Google Analytics شما می‌توانید آمار بازدید سایت خودتان را به دست بیاورید.

برای یادگیری سطح نیمه حرفه‌ای هم به مانند سطح پایه، می‌توانید از منابع رایگان به مانند یوتیوب و سرچ در اینترنت استفاده کنید. همچنین کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی زیادی هم هستند که در این حوزه فعالیت می‌کنند.؛ ولی پیشنهاد من این است که در دوره‌های آموزشی پولی شرکت کنید. چون ممکن است که در صورت استفاده از منابع رایگان، دچار آموزش‌های اشتباه شوید که درنتیجه باعث می‌شود تا زمان زیادی را برای یادگیری هدر بدهید.

میانگینی زمانی که برای یادگیری دوره‌های آموزش وردپرس نیمه حرفه‌ای مشخص شده، 6 ماه است که البته زمان یادگیری هم رابطه مستقیمی با کیفیت و طریقه آموزش دارد.

3. سطح کاملا حرفه‌ای

در سطح کاملا حرفه‌ای، شما عملا همه بخش‌های وردپرس را باید یاد بگیرید. از طریقه پست گذاشتن که از سرفصل‌های سطح پایه است تا طراحی یک پلاگین شخصی. البته اگر شما فقط قصد دارید که یک سایتی را برای خودتان راه اندازی و مدیریت کنید، اصلا نیاز نیست که سراغ آموزش وردپرس سطح حرفه‌ای بروید.

سطح کاملا حرفه‌ای مختص به افرادی است که قصد دارند در حوزه طراحی سایت فعالیت کنند و یا مثلا قصد پلاگین نویسی یا قالب نویسی وردپرس را دارند. این سطح آموزشی، برای افرادی که فقط می‌خواهند یک سایت برای خودشان راه اندازی کنند اصلا پیشنهاد نمی‌شود. چون فقط دارید وقت و سرمایه خودتان را هدر می‌دهید.

درضمن اگر قصد یادگیری سطح کاملا حرفه‌ای وردپرس را دارید، حتما باید در دوره‌های آموزشی شرکت کنید؛ چون در این دوره‌ها، اساتید قطعا تجربیات خودشان را با شما به اشتراک می‌گذارند.

برای یادگیری سطح کاملا حرفه‌ای، شما باید حداقل 2 سال در نظر بگیرید؛ البته شاید مشاهده و گذراندن دوره‌های آموزشی کاملا حرفه‌ای وردپرس را در زمان کمتری (کمتر از یک سال) بگذرانید. ولی قطعا برای اینکه تبدیل به یک متخصص شوید، باید دوره‌های دیگری به مانند کارآموزی را بگذرانید و همچنین چندین پروژه طراحی سایت با وردپرس را انجام دهید تا درنهایت به درجه متخصص برسید.

هزینه مورد نیاز برای ساخت سایت با وردپرس

یکی دیگر از اصلی‎ترین و رایج‌ترین سوالات مربوط به راه اندازی یک سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوا ورپرس، مربوط به هزینه‌های مورد نیاز برای ساخت سایت با وردپرس می‌شود. باید بدانید که طراحی سایت با وردپرس، عملا نیاز به سرمایه زیادی ندارد و حتی در اکثر مواقع هم می‌توانید با هزینه کمتر از 1 میلیون تومان هم یک سایتی را با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس، برای خودتان راه اندازی کنید.

البته یکسری هزینه‌های دیگری هم وجود دارد که مربوط به تهیه دوره‌های آموزشی وردپرس می‌شود. برای اینکه بهتر با هزینه مورد نیاز برای ساخت سایت با وردپرس آشنا شوید، در ادامه این بحث را برای شما به صورت جزئی تر بررسی می‌کنیم:

1. هزینه مربوط به آموزش وردپرس

قطعا برای راه اندازی یک سایت وردپرسی، شما در ابتدا نیاز دارید تا با مراحل طراحی سایت با استفاده از وردپرس آشنا باشید که همان سطح پایه هم می‌تواند جوابگو نیاز شما باشد؛ یعنی شما حتی می‌توانید هیچ هزینه‌ای را هم برای تهیه دوره‎های آموزشی خرج نکنید و از منابع رایگان که در سطح اینترنت وجود دارد به مانند یوتیوب، کانال تلگرام، پیج اینستاگرام و … برای یادگیری استفاده کنید.

ولی خوب اگر قصد تهیه دوره‌های آموزشی را داشتید، قطعا باید هزینه‌هایی را هم برای تهیه این دوره‌ها در نظر بگیرید. در کل مرحله آموزش، جزو مراحل الزامی است که حتما باید آن را چه به صورت رایگان و چه به صورت پولی، بگذرانید.

2. خرید دامنه

خرید دامنه یکی دیگر از بخش‌های الزامی برای ساخت سایت با وردپرس است. قیمت‌های دامنه می‌تواند بر اساس پسوندهای آنها، متفاوت باشد. برای مثال دامنه‌ها با پسوند .ir قیمت 12 هزار تومان را دارند و این در صورتی که است که دامنه‌های .com قیمت بالای 150,000 تومان را دارند.

همین تفاوت قیمت‌ها در پسوندهای دیگری به مانند .net، .org، .co و … نیز دیده می‌شود. البته این موضوع را هم بدانید که نام دامنه نمی‌تواند تاثیر خاصی بر روی روند پیشرفت و سئو سایت شما بگذارید که یعنی شما می‌توانید حتی ارزان‌ترین دامنه را خریداری کرده و بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

3. خرید هاست

هاست هم به مانند دامنه، یکی از بخش‌های الزامی در هر سایتی به شمار می‌رود که درواقع کل بخش‌های سایت شما به مانند مقاله، محصولات و … بر روی هاست شما بارگذاری می‌شوند.

هاست‌ها می‌توانند بر اساس ویژگی و امکانات مختلفی که دارند، قیمت‌های متفاوتی هم داشته باشند. ولی شما می‌توانید با ماهانه 60 هزار تومان، یک هاستی نسبتا خوب را برای شروع طراحی با وردپرس استفاده کنید.

البته فکر نکنید که اگر مثلا هر شرکت هاستینگی که سرویس خودش را با قیمت کمتری ارائه می‌دهد، حتما گزینه بهتری است؛ برای انتخاب هاست مناسب باید موارد مختلفی را بررسی کنید که بحث قیمت فقط یکی از آنهاست.

4. خرید قالب

اگر شما با وردپرس آشنا باشید، می‌دانید که قالب‌های زیادی در مخزن وردپرس وجود دارند که همه آنها هم به صورت رایگان عرضه شدند و بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای، می‌توانید از آنها استفاده کنید. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا وقتی می‌توانید قالب وردپرس را به صورت رایگان و از مخزن وردپرس دانلود کنید، باید برای آنها هزینه کنید؟

در کسب و کارها همیشه یک ضرب المثلی وجود دارد و آن هم این است “هیچ گرانی بی حکمت نیست و هیچ ارزانی بی علت“. البته قالب‌های مخزن وردپرس هم کارایی‌های خوبی دارند که می‌توانند بسیاری از نیازهای شما را پاسخگو باشند. ولی مطمئن باشید که قالب‌های پولی، قطعا دارای ویژگی‌های مختلف و فوق العاده‌ای هستند.

قیمت قالب‌های وردپرس هم معمولا از 100 هزار تومان شروع می‌شود و تا 700 هزار تومان هم ادامه دارد که شما می‌توانید بنا بر موضوع سایت، یکی از بهترین آنها را برای سایت خودتان انتخاب کنید.

5. خرید افزونه

تنوع افزونه‌های وردپرس به حدی زیاد است که شما اگر قصد نصب هر افزونه را داشته باشید، قطعا چندین افزونه دیگر را هم پیدا می‌کنید که دقیقا همان کارایی را داشته باشند. طبق آمارها، گفته شده که بیش از 60 هزار افزونه در مخزن وردپرس وجود دارد که هر کدام از آنها هم امکانات مخصوص به خودشان را دارند.

بسیاری از وبمستران هستند که هزینه‌ای را برای خرید افزونه در نظر نمی‌گیرند؛ چون یک افزونه رایگان دیگری را پیدا می‌کنند که همان کارایی افزونه پولی را داشته باشد. ولی در کل یکسری افزونه‌ها هستند که نسخه پولی آنها می‌تواند کسب و کار شما را رشد دهد که بهتر است آنها را خریداری کنید.

افزونه‌هایی به مانند رنک مث، یوآست سئو، راکت و …

برای طراحی سایت به چه چیزی نیاز داریم

همانطور که در بالا هم توضیح دادیم، دو روش برای طراحی سایت وجود دارد که از آنها با اسم طراحی سایت با کدنویسی و طراحی سایت بدون کدنویسی اسم برده می‌شود. هر کدام از آن روش‌ها، موارد موردنیاز خودشان را دارند که باید حتما آنها را رعایت کنید.

ولی یکسری از موارد هم در هر دوی آنها یکسان است؛ یعنی فرقی نمی‌کند که شما کدام روش را برای طراحی سایت انتخاب کرده باشید و در هر صورت باید آن پیش‌نیازها را داشته باشید.

در ادامه به معرفی همین پیش‌نیازها می‌پردازیم:

1. کامپیوتر یا لپ تاپ

طراحی سایت واقعا بدون کامپیوتر یا لپ تاپ اصلا ممکن نیست و شما به هر حال نیاز به یک کامپیوتر یا لپ دارید. درباره سیستم مورد نیاز هم در بالاتر توضیح دادیم و دیگر قصد نداریم تا بیشتر از این، به این موضوع بپردازیم.

آیا با موبایل هم می‌توانیم سایت طراحی کنیم؟

در جواب “می‌توانیم” می‌شود جواب بله را دارد. ولی قطعا کار برای شما بسیار دشوارتر می‌شود که می‌تواند به خاطر کوچک بودن صفحه نمایش باشد.

بگذارید اینگونه برای شما توضیح دهم. برای مثال اگر با کامپیوتر بتوانید در یک ساعت، یک سایتی را طراحی کنید، شاید در موبایل بیشتر از 4 ساعت طول بکشد. این تازه مربوط به طراحی سایت بود که در مراحل مدیریت سایت نیز قطعا با مشکلات بسیار بزرگتری رو به رو می‌شوید.

2. اینترنت

 اصلا اگر اینترنت نباشید که شما به هیچ وجه نمی‌توانید هیچ سایتی را مشاهده کنید؛ چه برسد به اینکه بخواهید آنها را طراحی کنید. درواقع شما باید در ابتدا یک اینترنتی داشته باشید که بخواهید در مرحله بعدی به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باشد.

در بالاتر هم درباره اینکه چه سرعت اینترنتی برای طراحی سایت نیاز است صحبت کردیم که در صورت نیاز می‌توانید آن را مطالعه کنید.

3. نام دامنه

پس از اینکه اینترنت و سیستم مورد نیاز برای طراحی سایت را فراهم کردید، حالا باید به سراغ پیش نیازهای اصلی بروید. سایت هم به مانند مغازه است و قطعا نیاز به یکسری موارد برای راه اندازی دارد.

یکی از همین موارد مربوط به نام دامنه می‌شود؛ نام دامنه درواقع همان نام کسب و کار شماست. دامنه درواقع همان چیزی است که کاربران برای ورود به سایت شما، در مرورگرشان وارد می‌کنند. برای مثال seopersian.com یک دامنه است.

4. هاست

هاست را با نام فضای میزبانی هم می‌شناسند؛ هر چیزی که در سایت شما وجود دارند، عملا بر روی هاست ذخیره و بارگذاری می‌شوند. هاست‌ها نیز انواع مختلفی دارند که هر کدام هم دارای ویژگی‌های خاصی هستند که باعث می‌شود در زمان‌های خاصی، مورد نیاز واقع شوند.

حالا اینکه شما چه هاستی را برای سایت خودتان انتخاب می‌کنید دیگر بحثش جداست که اینجا جایش نیست.

هزینه هاست‌ها به صورت ماهانه، سه ماهه و یکساله محاسبه می‌شود که حالا بستگی به شرکت ارائه دهنده دارد که پلن‌های ماهانه و سه ماهه را ارائه بدهد یا نه. معمولا همه هاستینگ‌ها، از پلن‌های سالانه برخوردار هستند.

 همچنین کیفیت هاست نیز می‌تواند تاثیر مستقیم بر روی روند پیشرفت سایت شما بگذارد و برای همین پیشنهاد می‌شود که تمامی نکات لازم برای تهیه هاست باکیفیت را رعایت کنید.

5. سیستم مدیریت محتوا (CMS)

در کنار دامنه و هاست، سیستم مدیریت محتوا هم یکی دیگر از اصلی‎ترین بخش‎های طراحی سایت است که درواقع وردپرس هم یک نوع سیستم مدیریت محتوا به شمار می‌رود.

حالا اینکه شما قصد دارید تا از سیستم مدیریت محتوا آماده استفاده کنید تا تخصصی دیگر بستگی به روش طراحی سایت شما دارد. اگر قصد طراحی سایت با کدنویسی را دارید که باید با یک تیم برنامه نویسی قرارداد ببندید و پروژه سایت خودتان را به آنها بسپرید که در همین مسیر طراحی سایت، یک سیستم مدیریت محتوا اختصاصی را هم برای شما طراحی می‌کنند.

ولی اگر قصد راه اندازی سایت با سیستم مدیریت محتوا آماده را دارید، می‌توانید از CMSهایی به مانند وردپرس، جوملا، پرستا شاپ، دروپال و … استفاده کنید که قطعا وردپرس بهترین گزینه است.

6. انتخاب قالب

قالب درواقع همان ظاهر وبسایت شماست که تاثیر فوق العاده در روند پیشرفت کسب و کار شما دارد. قالب‌ها به مانند سیستم مدیریت محتوا، به دو بخش آماده و اختصاصی تقسیم می‌شوند که شما می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

البته فرقی نمی‌کند که شما از سیستم مدیریت محتوا آماده استفاده می‌کنید یا نه؛ در هر صورت شما می‌توانید از قالب اختصاصی استفاده کرده که البته باید طراحی این قالب را به یک فرد متخصص بسپارید که قطعا هزینه‌های نسبتا زیادی را هم برای شما در پی دارد.

قالب‌های آماده هم فقط مخصوص به روش طراحی سایت بدون کدنویسی است که البته باز هم هزینه‌هایی را برای شما در پی دارند که البته نسبت به هزینه‌های مربوط به قالب اختصاصی، بسیار کمتر هستند.

چگونه متخصص وردپرس شویم

چگونه متخصص وردپرس شویم - آموزش وردپرس از مبتدی تا پیشرفته

چگونه متخصص وردپرس شویم – آموزش وردپرس از مبتدی تا پیشرفته

وردپرس در گذشته زیاد مورد اهمیت واقع نمی‌شد و از آن فقط به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا اسم برده می‌شد که با استفاده از آن می‌توانستید یک سایتی را برای خودتان راه اندازی کنید؛ ولی به مرور زمان، وردپرس توانست تا ارزش واقعی خودش را به همه نشان دهد؛ به حدی که امروزه دوره‌های آموزشی متعددی درباره وردپرس منتشر می‌شود و همچنین یادگیری وردپرس نیز تقاضاهای زیادی را پیدا کرده.

درواقع وردپرس تبلیغ به یک علمی مجزا شده که تعداد زیادی از علاقمندان می‌خواهند تا تبدیل به متخصص وردپرس شوند. در بالاتر ما درباره سطح‌های مختلف آموزش وردپرس صحبت کرده بودیم که مراحل یادگیری وردپرس دارای سه سطح پایه، نیمه حرفه‌ای و کاملا حرفه‌ای است.

اگر شما قصد دارید تا تبدیل به متخصص وردپرس شوید، باید حتما با سطح کاملا حرفه‌ای آموزش وردپرس آشنا باشید. در ادامه این بخش قصد داریم تا به 5 گام که باعث می‌شود شما تبدیل به یک متخصص وردپرس شوید را به شما آموزش دهیم:

1. حوزه فعالیت خودتان را مشخص کنید

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا گسترده است که تقریبا می‌توانید از روش‌های مختلف، از آن کسب درآمد کنید. برای همین بهتر است که یک بخشی از آن را به عنوان حوزه فعالیت خودتان انتخاب کنید و در همان بخش، فعالیت مستمر داشته باشید.

در ادامه این حوزه‌های مخلتف را به شما معرفی می‌کنیم:

قالب نویسی

همانطور که در بالا هم توضیح دادیم، قالب‌ها جزو بخش‌های اصلی از طراحی سایت به شمار می‌رود؛ از طرف دیگر، بیش از 43 درصد سایت‌های دنیا بر روی سیستم مدیریت محتوا وردپرش راه اندازی شدند و از همین طریق می‌توان گفت که تقاضاها برای خرید قالب بسیار بالاست و برای همین می‌توان گفت که قالب نویسی می‌تواند حوزه مناسبی باشد.

البته شما قطعا نیاز به دانش کافی در زمینه‌هایی به مانند زبان CSS، HTML و … دارید که در صورت داشتن این مهارت‌ها، می‌توانید اقدام به قالب نویسی وردپرس کنید.

افزونه نویسی

افزونه‌ها هم به مانند قالب، دارای تقاضا زیادی هستند و همین تقاضا زیاد باعث می‌شود تا گزینه مناسبی برای فعالیت به نظر برسد. برای طراحی افزونه، شما باید نیاز مدیر وبسایت‌ها را بررسی کنید و یک افزونه که بتواند نیازها و مشکلات آنها را برطرف کند را طراحی و عرضه کنید.

البته داستان افزونه نویسی بسیار پیچیده‌تر از این حرفاست که ما فقط خواستیم تا شما را کلیت داستان افزونه نویسی آشنا کنیم.

کار با هسته وردپرس

در مقایسه با دو حوزه بالا، کار با هسته وردپرس از بقیه سخت‌تر است و همانطور که از اسمش هم ممکن است حدس زده باشید، شما با کدهای هسته وردپرس سر و کار دارید. درواقع وظیفه شما، بررسی کدهای هسته وردپرس است که در هر صورت مشاهده هر گونه مشکل، یا باید آن را برطرف کنید و یا باید آن را به شرکت توسعه دهنده وردپرس گزارش دهید.

2. آموزش مهارت اولیه وردپرس

بعد از اینکه شما حوزه مدنظر خودتان را انتخاب کردید، حالا باید به سراغ یادگیری آموزش‌های مربوط به حوزه فعالیت خودتان بروید.

در ابتدا می‌توانید از منابع رایگان که در سطح اینترنت وجود دارد، استفاده کنید؛ ولی قطعا در ادامه راه، شما نیاز به تجربه اساتید دارید که این تجربه‌ها را فقط در دوره‌های آموزشی پولی می‌توانید به دست بیاورید.

3. آموزش کنترل و مدیریت پروژه

در مرحله بعدی و بعد از اینکه آموزش‌های لازم در زمینه وردپرس را مشاهده کردید، حالا باید بتوانید تا پروژه‌هایی را به دست آورده و آنها را به خوبی کنترل و مدیریت کنید. قاعدتا مشکلات زیادی در زمان مدیریت سایت‌ها و فعالیت‌های مخلتف در وردپرس رخ می‌دهد که شما به عنوان یک متخصص، باید با این موارد آشنا باشید.

البته فقط آشنا بودن با این خطاها کافی نیست و شما باید با مراحل رفع این خطاها نیز به خوبی آشنا باشید که این اتفاق فقط از طریق تجربه به دست می‌آید.

4. بروزرسانی اطلاعات

وردپرس بسیار گسترده است؛ به حدی که هر روز می‌توانید نکات جدیدی را از این سیستم مدیریت محتوا یاد بگیرید؛ از طرفی دیگر، اگر شما قصد دارید که واقعا تبدیل به متخصص شوید، به هیچ وجه نباید مسیر آموزش خودتان را قطع کنید و هر روز باید یک زمان خاصی را به آموزش دیدن اختصاص دهید.

برای بروز نگه داشتن اطلاعات خودتان می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی، گروه‌ها، انجمن، منابع انگلیسی زبان، کانال‌های یوتیوب، و … استفاده کنید.

جایگاه وردپرس در مقایسه با دیگر سیستم ها

همانطور که در بالاتر هم گفتیم، وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت به شمار می‌رود که بیش از 40 درصد سایت‌های دنیا نیز بر روی همین سیستم مدیریت محتوا، راه اندازی شدند.

ولی بهتر است که کمی دقیق‌تر به این ماجرا نگاه کنیم و ببینیم که جایگاه وردپرس در مقایسه با دیگر سیستم‌ها چقدر است. در مرحله اول، ابتدا باید با معروف‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا آشنا شوید.

چهار سیستم مدیریت محتوا وردپرس، جوملا، دروپال و مجنتو، جزو برترین‌های وب هستند که با یکدیگر رقابت دارند. ولی باید بدانید که وردپرس با آماری فوق العاده بیشتر و غیرقابل تصرف، در رتبه اول ایستاده.

طبق آمار منتشر شده، وردپرس 60 درصد از سهم بازار سیستم‌های مدیریت محتوا را به خودش اختصاص داده که یعنی بیش از 40 درصد سایت‌های دنیا، بر روی این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شدند. حالا در ادامه و پشت سر وردپرس، CMSهای جوملا، دروپال و مجنتو به چشم می‌خورند که به ترتیب 6.6، 4.6 و 2.4 درصد از سهم بازار سیستم‌های مدیریت محتوا را دارند.  

برای بررسی قدرت وردپرس، می‌توانیم حتی ووکامرس را هم با سیستم مدیریت محتوا مجنتو مقایسه کنیم؛ مجنتو یک CMS آماده برای راه اندازی سایت‌های فروشگاهی است و ووکامرس نیز یکی از افزونه‌های وردپرس است که می‌تواند سایت شما را به یک سایت فروشگاهی تبدیل کند. ولی ووکامرس توانسته در بین سیستم‌های تجارت الکترونیک، رقم 10 درصد را به خودش اختصاص دهد و در صورتی است که مجنتو فقط توانسته 9 درصد را به خودش اختصاص دهد.

یک روش دیگر هم برای بررسی ارزش وردپرس در بین مردم وجود دارد و آن هم استفاده از ابزار Google Trend است. وارد این ابزار شده و زبان را بر روی کل جهان قرار دهید و سپس نام سیستم‌های مدیریت محتوا را به صورت انگلیسی وارد کرده (WordPress, Drupal, joomla)

سپس می‌توانید رفتارهای مردم در گوگل را که با سیستم های مدیریت محتوا مختلف دارند را بررسی کنید.

وردپرس چگونه کار میکند

خیلی از افراد هستند که به اشتباه فکر می‌کنند که وردپرس یک اسکریپت است؛ ولی باید بدانید که سیستم مدیریت محتوا وردپرس درواقع یک نرم افزار تحت وب است که می‌تواند در کنار سرور شما، فعالیت کند. حالا بیایید کمی دقیق‌تر به این داستان نگاه کنیم تا طریقه کار کردن وردپرس را زیر ذره بین برده تا بهتر با طریق کار کردن آن آشنا شویم:

برای اینکه بخواهید از وردپرس به عنوان یک نرم افزار تحت وب استفاده کنید، نیاز به چیز دارید.

  • مورد اول که همان نرم افزار تحت وب وردپرس است.
  • مورد دوم یک هاستی است بتواند زبان PHP و MySQL را پشتیبانی کند. چون وردپرس با استفاده از زبان PHP طراحی و عرضه شده.
  • مورد سوم هم یک پایگاه داده است. پایگاه داده باعث می‌شود تا تمامی اطلاعات موجود را در خودش و به صورت دسته بندی شده، ذخیره کند تا در مواقع ضروری، از آنها استفاده کند.

18 دیدگاه در “آموزش وردپرس

  1. سپهر گفت:

    سلام آقای پارسا عزیز
    اول میخواستم تشکر کنم بابت آموزش های رایگانتون
    و بعد میخواستم بدونم برای نصب وردپرس روی سایتم حتما نیاز به لپ تاپ هست یا با گوشی هم میشه این مراحل رو انجام داد؟

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر
      بهتره حتما وردپرس رو با سیستم نصب کنید. اما با موبایل هم غیر ممکن نیست.

  2. جواد گفت:

    بسیار عالی و مفید

  3. پویا گفت:

    ممنون از ارایه مطالب آموزشی و دسترسی به صورت رایگان

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام پویا جان
      خوشحالم مطالب برات مفید بود

  4. نجمه گفت:

    سلام،تشکر فراوان

  5. Abdollah Amini گفت:

    با سلام و عرض ادب، بسیار عالی بود
    این دومین بار است که این سوال را میپرسم که سایت ساخته شده در آموزش بالا برای سایت گردشگری هم کاربرد دارد یا در کل مخصوص فروشگاه است؟

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله این آموزش برای هر نوع وبسایت در هر زمینه ای مناسب است. صرفا اینجا مثال فروشگاهی آموزش داده شده است در صورتی که شما می توانید با تغییر پوسته وردپرس کاربری سایت خود را تغییر دهید.

  6. عباس رفیع زاده گفت:

    سلام نام فروشگاه رو چطور تغییر بدهم
    اونجاکه نوشته
    فروشگاه سِو قالب فروشگاهی

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام لطفا جلسه آموزش کار با پنل رو مشاهده کنید.

  7. دانیال گفت:

    سلام وقت بخیر
    من دوره رو خریدم در اسپات پلیر ولی میگه دفعات مجاز استفاده از این لایسنس در این سیستم عامل تمام شده فقط روی کامپیوتر ثبت کرده بودم کامپیوترم الان سوخته اومدم با گوشی وارد بشم این ارور میده

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر.
      لطفا به پشتیبانی دوره در واتس اپ 09036092435 پیام بدید تا مشکل رو براتون رفع کنند.
      موفق باشید.

  8. معصومه حسین لو گفت:

    ممنونم از آموزشهاتون. بسیار عالی وبا حوصله تمام اموزش میدید. خدا خیرتون بده.

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام خوشحالم براتون مفیده.

  9. ایرانا گفت:

    با درود
    سپاس بابت آموزش های بسیار مفید و خوبتون و تشکر ویژه بابت رایگان بودنش

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر
      خوشحالم براتون مفید بود. موفق باشید.

  10. پارسا غیاثوند گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    در خصوص هاست سوال داشتم، چنانچه هر دوره ای را به عنوان مثال 3 ماهه خریداری شود، مجددا این دوره ها باید تمدید شود؟

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر. بله نیاز به تمدید مجدد داره. میتونید یک ساله پرداخت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *