وردپرس

بهترین پلاگین های وردپرس

بهترین پلاگین های وردپرس
ویدیو بهترین پلاگین های وردپرس
بهترین پلاگین های وردپرس

در این بخش از آموزش وردپرس قصد داریم به معرفی معروف‌ترین و بهترین افزونه‌های وردپرس بپردازیم.
البته در این مقاله، قصد نداریم تا فعالیت این افزونه‌ها به صورت تخصصی بررسی کنیم و فقط میخواهیم تا نگاهی کلی به این افزونه‌ها داشته باشیم. در پست‌های آینده سعی می‌کنیم تا به معرفی تخصصی هر کدام از این افزونه‌ها بپردازیم.

1. پلاگین المنتور – Elementor

افزونه المنتور یکی از برترین افزونه‌های صفحه ساز در وردپرس به شمار می‌رود که شما می‌توانید بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی، صفحات فوق العاده و جذابی را در سایت خودتان طراحی کنید.
تمامی مراحل ساخت المان و صفحات با این افزونه، به کمک روش کشیدن و رها کردن (درگ اند دراپ) انجام می‌شود که حالا یکسری فیلدهایی هم برای تغییر سایز، اضافه کردن متن و … وجود دارد که می‌توانید برای شخصی سازی صفحات خودتان، از آنها استفاده کنید.
افزونه المنتور در دو نسخه رایگان و پرو ارائه شده؛ نسخه پرو به حدی پرکاربرد است که شما می‌توانید صفر تا صد سایت خودتان را به کمک این افزونه طراحی کنید.

2. پلاگین ووکامرس – WooCommerce

پلاگین ووکامرس این امکان را به شما می‌دهد که وبسایت وردپرسی خودتان را تبدیل به یک سایت فروشگاهی کنید. به کمک این افزونه، شما می‌توانید محصولات خودتان را با اطلاعات کامل (عکس، توضیحات، قیمت و …) در سایت خودتان قرار دهید؛ همچنین این افزونه، قابلیت اتصال به درگاه‌های پرداخت داخلی و خارجی را هم دارد.
با کمک این افزونه، کاربران شما می‌توانند در سایت شما ثبت نام کنند و پس از مطالعه توضیحات محصول، اقدام به خرید محصولات از سایت شما کنند. حالا این محصول می‌تواند به صورت فیزیکی باشد یا به صورت دیجیتالی.
ووکامرس را می‌توان به عنوان بهترین افزونه فروشگاه ساز در ودرپرس اسم برد و به جرعت می‌توان گفت که اکثر سایتهای مطرح فروشگاهی ایرانی، فروشگاه خودشان را با استفاده از این افزونه راه اندازی کردند.

3. پلاگین WP Rocket

بر خلاف بقیه پلاگین‌ها، شما نمی‌توانید این افزونه را به صورت رایگان از مخزن وردپرس دانلود کنید؛ برای دانلود این افزونه، باید به سایت منبع WP Rocket مراجعه کنید و بعد از پرداخت هزینه، آن را دانلود و بر روی سایت خودتان نصب کنید.
وظیفه این افزونه، بهینه کردن سایت و بهبود سرعت سایت شماست و اگر قصد بهینه کردن سرعت سایت خودتان را دارید، می‌توانید از این افزونه استفاده کنید.

4. پلاگین بی بی پرس – bbPress

در بین افزونه‌هایی که تا به الان معرفی کردیم، افزونه bbPress از معروفیت کمتری برخوردار است؛ شما به کمک این افزونه می‌توانید سایت خودتان را به یک انجمن تبدیل کنید.

5. پلاگین آکیسمت – Akismet

احتمالا شما هم با کامنت‌های اسپم در سایت خودتان مواجه شدید؛ دقیقا کارایی این افزونه هم برای مقابله با کامنت‌های اسپم است. شما به کمک این افزونه، می‌توانید کامنت‌های اسپم را از سایت خودتان حذف کنید.
شاید در ابتدا با اهمیت این افزونه آشنا نباشید؛ اما فقط کافی است که چند وقت از عمر وبسایت شما بگذرد؛ ناگهان شما شاهد کامنت‌هایی با زبان‌های مختلف هستید که به سمت سایت شما روانه می‌شوند و از شما می‌خواهند که این کامنت‌ها را ثبت کنید.
همه این کامنت‌ها به وسیله یکسری ربات‌های مخصوص ایجاد می‌شوند و به طور همزمان، به سایت‌های زیادی در سراسر اینترنت ارسال می‌شوند؛ یادتان باشد که تایید این کامنت‌ها برابر است با از بین بردن بخشی زیادی از سئو سایتتان.
این کامنت‌های اسپم می‌توانند منابع سایت شما را درگیر کنند و باعث افزایش بی رویه حجم دیتابیس شوند. ولی افزونه آکیسمت، به صورت خودکار می‌تواند همه این کامنت‌های اسپم را شناسایی کند و آنها را برای همیشه، از سایت شما حذف کند.

6. افزونه Contact Form 7

افزونه Contact Form 7 یک افزونه ساده و سبک است که برای ساخت صفحات “تماس با ما” می‌توانید از آن استفاده کنید. سایت‌های زیادی از این افزونه استفاده می‌کنند که می‌تواند به خاطر حجم کم در برابر کارایی فوق العاده آن باشد.

7. افزونه یوآست – Yoast

افزونه یوآست را می‌توان جزو معروف‌ترین و محبوب‌ترین افزونه‌های وردپرس اسم برد که می‌تواند به بهبود سئو سایت شما کمک کند. به کمک این افزونه، شما می‌تواند یک ربات راهنما سئو برای سایت خودتان ایجاد کنید تا ایرادات سئویی صفحات شما را اعلام کند.
اگر با معنی سئو آشنا نیستید، باید بدانید به فرآیندی که شما باید آنها را بر روی سایت خودتان پیاده کنید تا در نتایج بالاتر موتورهای جستجو به مانند گوگل قرار بگیرید را سئو می‌گویند. حضور سایت شما در نتایج بالای گوگل، می‌تواند بازدید زیادی را برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

8. پلاگین رایچت

پلاگین رایچت یک پلاگین ایرانی است که به کمک آن می‌توانید چت آنلاین را در سایت خودتان فعال کنید. به این صورت که پس از نصب این افزونه، لوگو همین افزونه در قسمت پایین در سمت راست یا چپ به نمایش در می‌آید که کاربران می‌توانند با کلیک بر روی آن، به صورت مستقیم با بخش پشتیبانی سایت، ارتباط برقرار کنند.

9. پلاگین رنک مث – RankMath

رنک مث هم یکی دیگر از معروف‌ترین پلاگین‌های سئو و وردپرس به شمار می‌رود که یکی از اصلی‌ترین رقبای یواست است؛ ولی با این فرق که امکانات بیشتری نسبت به یوآست، ارائه می‌دهد.
در مقایسه افزونه یوآست و رنک مث، پیشنهاد می‌شود که به خاطر ویژگی و امکانات بیشتر، از افزونه رنک مث استفاده کنید.

10. پلاگین ویژوال کامپوزر – Visual Composer

ویژوال کامپوزر هم یکی از افزونه‌های وردپرس است که کارایی شبیه به افزونه المنتور دارد و به عنوان یک افزونه صفحه ساز فعالیت می‌کند. ولی با این فرق که قدیمی‌تر و امکانات کمتری نسبت به افزونه المنتور دارد.
با وجود برتری المنتور، اما همچنان تعدد زیادی از سایتها وجود دارند که صفحات سایت خودشان را با افزونه ویژوال کامپوزر طراحی می‌کنند و برای همین پیشنهاد می‌شود تا کار با این افزونه را یاد بگیرید.

11. پلاگین کلیک تو چت – Click To Chat

به کمک این افزونه شما می‌تواند اکانت واتس آپ خودتان را به صورت شناور، در سایت خودتان نمایش دهید. به این صورت که اگر کاربر بر روی آیکون Click To Chat کلیک کرد، وارد صفحه واتساپ شما می‌شود و می‌تواند به صورت مستقیم، پیام خودش را برای شما ارسال کند.
این افزونه، فعالیتی مشابه به افزونه رایچت را دارد؛ با این تفاوت که در این افزونه، کاربر با اکانت شما در واتس آپ ارتباط برقرار می‌کند؛ ولی در رایچت، کاربر بر روی سایت، با شما ارتباط برقرار می‌کند.

12. پلاگین Easy Table Contents

با کمک این افزونه می‌توانید جدول‌های محتوایی برای مقاله یا صفحات مختلف سایت خودتان ایجاد کنید. شما فقط کافی است که تنظیمات اولیه را بر روی این افزونه اعمال کنید؛ سپس این افزونه به صورت خودکار، جداول را در تمامی صفحات مشخص شده ایجاد می‌کند.

13. پلاگین Crisp

کارایی افزونه Crisp در زمینه چت آنلاین است که فعالیتی مشابه به افزونه رایچت را دارد. با این تفاوت که افزونه Crisp نسخه خارجی افزونه رایچت است. هر دو این افزونه‌ها در دو نسخه رایگان و پولی منتشر شدند که شما می‌توانید با بررسی سازمان خودتان، بهترین افزونه چت آنلاین را انتخاب کنید.

14. پلاگین WP Telegram

با کمک این پلاگین، شما می‌توانید تمامی محتواهایی که در سایت شما منتشر می‌شوند را به صورت خودکار بر روی کانال تلگرامی خودتان ارسال کنید.

15. پلاگین CAPTCHA 4WP

با کمک این افزونه شما می‌توانید گوگل کپچا را بر روی سایت خودتان پیاده کنید و امنیت سایت خودتان را افزایش دهید. اگر با گوگل کپچا آشنا نیستید، باید بگویم که احتمالا شما هم در بعضی از سایت‌ها در موقع ثبت نام، خرید، ارسال کامنت و … به یک بخشی برخورد کردید که از شما می‌خواهد تا ثابت کنید که ربات نیستید.
پلاگین CPTCHA 4WP هم دقیقا همین کار را برای شما انجام می‌دهد که می‌توانید باعث جلوگیری از ورود ربات‌های مختلف به سایت شما شود که نتیجه آن، افزایش امنیت سایت شماست.

جمع بندی

در این مقاله ما سعی کردیم تا درباره معروف‌ترین پلاگین‌های رایج وردپرسی صحبت کنیم. قاعدتا تعداد افزونه‌های وردپرس بسیار بیشتر از این تعداد است و شما با توجه به نیازی که دارید، می‌توانید از این افزونه‌ها استفاده کنید.
در مقالات بعدی سعی می‌کنیم تا مراحل نصب و فعالیت این افزونه‌ها را به صورت تخصصی‌تر با هم بررسی کنیم.

author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

1 دیدگاه در “بهترین پلاگین های وردپرس

  1. نوا عباسعلی پور گفت:

    عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *