وردپرس

آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin

آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin
ویدیو آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin
آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin

در این قسمت از سری آموزش وردپرس ما قصد داریم تا سیستم مدیریت محتوا وردپرس را بر روی دامنه و هاستی که خریداری کردیم، نصب کنیم.

مراحل نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

اگر یادتان باشد، ما در مقاله ثبت دامنه و هاست، درباره خرید این دو محصول صحبت کردیم؛ هر موقع که دامنه شما بر روی هاست سِت شد و هاست شما هم فعال شد و وقتی که آدرس سایت خودتان را در مرورگر وارد کنید، با صفحه‌ای مشابه صفحه زیر رو به رو می‌شود.

درواقع این عکس یک اعلامیه برای شماست که نشان می‌دهد هاست و دامنه شما، آماده استفاده است. بعد از فعال شدن دامنه و هاست، حالا نوبت به نصب سیستم مدیریت محتوا می‌رسد که در ادامه قصد داریم تا مراحل نصب وردپرس بر روی هاست را با هم بررسی کنیم.

مراحل نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین
مراحل نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

مرحله اول: دانلود وردپرس

در اولین مرحله از نصب وردپرس، شما باید فایل نصبی این سیستم مدیریت محتوا را از سایت وردپرس دانلود کنید. برای اینکار کافی است که آدرس wordpress.org را در مرورگر خودتان وارد کرده و سپس بر روی دکمه “Get WordPress” که در قسمت بالا سمت راست قرار دارد کلیک کنید.

مرحله اول: دانلود وردپرس
مرحله اول: دانلود وردپرس

در صفحه جدید باید بر روی گزینه “Download WordPress” کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس برای شما دانلود شود.

بر روی گزینه "Download WordPress" کلیک کنید
بر روی گزینه “Download WordPress” کلیک کنید

مرحله دوم: آپلود فایل وردپرس در هاست دایرکت ادمین

پس از دانلود فایل نصبی سیستم مدیریت محتوا ودرپرس، حالا باید آن را در هاست خودتان آپلود کنید. برای اینکار باید ابتدا وارد پنل هاست دایرکت ادمین شوید و سپس از بخش “مدیریت اکانت“، بر روی گزینه “مدیریت فایل” کلیک کنید.

اگر پنل هاست دایرکت شما انگلیسی است، باید بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.

آپلود فایل وردپرس در هاست دایرکت ادمین
آپلود فایل وردپرس در هاست دایرکت ادمین

سپس وارد پوشه Public_html شوید.

 وارد پوشه Public_html شوید.
وارد پوشه Public_html شوید.

تمامی محتویاتی که در صفحات مختلف سایت شما قرار می‌گیرد، همگی در پوشه Public_html آپلود می‌شوند. وقتی شما هاست خودتان را تازه خریداری کرده باشید، یکسری فایل‌هایی به صورت پیشفرض در این پوشه وجود دارد که باید برای نصب وردپرس، آنها را حذف کنید.
برای حذف کردن این فایل‌ها کافی است که آنها را انتخاب کنید و سپس بر روی علامت سطل آشغال که در قسمت بالا وجود دارد کلیک کنید و در نهایت بر روی دکمه Yes کلیک کنید تا فایلها حذف شوند.

بر روی دکمه Yes کلیک کنید تا فایلها حذف شوند.
بر روی دکمه Yes کلیک کنید تا فایلها حذف شوند.

حالا همه چیز برای آپلود فایل نصبی وردپرس فراهم شده؛ برای اینکار کافی است که در همین محیط، راست کلیک کرده و بر روی گزینه Upload Files Here کلیک کنید.

و بر روی گزینه Upload Files Here کلیک کنید
و بر روی گزینه Upload Files Here کلیک کنید

در صفحه جدید هم کافی است که بر روی دکمه “Select Files” کلیک کرده و فایل وردپرسی که در مرحله قبل دانلود کرده بودید را انتخاب کرده و در نهایت بر روی گزینه “Add to queue” کلیک کنید و منتظر بمانید فایل Zip آپلود شود.

روی گزینه "Add to queue" کلیک کنید
روی گزینه “Add to queue” کلیک کنید

پس از اینکه آپلود فایل وردپرس کامل شد، مجددا به پوشه Public_html برگردید و بر روی فایل Zip که آپلود کردید راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا تمامی فایل‌های وردپرس، استخراج شود.

گزینه Extract را انتخاب کنید
گزینه Extract را انتخاب کنید

پس از استخراج فایل‌ها، شما دیگر نیازی به فایل Zip وردپرس که آپلود شده ندارید و می‌توانید آن را حذف کنید. البته یادتان باشید که تمامی فایل‌های موجود در فایل ZIP وردپرس، باید مستقیما در پوشه Public_html استخراج شوند.
در غیر این صورت می‌توانید خودتان به صورت دستی هم فایل‌ها را انتقال دهید. برای اینکار کافی است فایل‌های استخراج شده را انتخاب کرده و سپس راست کلیک کنید و بر روی گزینه Cut کلیک کنید. در مرحله بعدی باید وارد پوشه Public_html شده و فایل‌ها را Past کنید.

فایل های وردپرس را منتقل کنید
فایل های وردپرس را منتقل کنید

مرحله سوم: تنظیمات اولیه وردپرس

در این مرحله شما باید یک تب جدید باز کرده و آدرس سایت خودتان را وارد کنید؛ اگر مراحل بالا را به درستی انجام داده باشید، یک صفحه ای به مانند تصویر زیر به شما نمایش داده می‌شودکه باید زبان وردپرس خودتان را انتخاب کنید.       

مرحله سوم: تنظیمات اولیه وردپرس
مرحله سوم: تنظیمات اولیه وردپرس

مرحله چهارم: ساخت پایگاه داده و اتصال پایگاه داده به وردپرس

بعد از انتخاب زبان وردپرس، شما باید در صفحه جدید، یک دیتابیس را به وردپرس خودتان متصل کنید. اگر از قبل یک دیتابیس دارید، که اطلاعات آن را در فیلدهای این صفحه وارد کنید. در غیر اینصورت، شما باید طبق مراحل زیر، یک دیتابیس جدید بسازید.

در اولین مرحله باید یک تب جدید باز کنید و وارد پنل هاست دایرکت شوید و از بخش “مدیریت اکانت” بر روی گزینه “مدیریت MySQL” کلیک کنید.

ساخت پایگاه داده و اتصال پایگاه داده به وردپرس
ساخت پایگاه داده و اتصال پایگاه داده به وردپرس

در صفحه جدید بر روی گزینه “ساختن یک دیتابیس جدید” که در سمت چپ قرار دارد کلیک کنید.

ساختن یک دیتابیس جدید
ساختن یک دیتابیس جدید

در صفحه جدید هم باید یک نام، نام کاربری و پسورد برای دیتابیس خودتان انتخاب کنید و در نهایت بر روی دکمه “ایجاد” کلیک کنید. بخش نام و نام کاربری زیاد مهم نیست و می‌توانید هر اسمی را انتخاب کنید.

دیتابیس جدید را بسازید
دیتابیس جدید را بسازید

پس از اینکه بر روی دکمه ایجاد کلیک کردید، وارد صفحه جدیدی می‌شوید که می‌توانید اطلاعات دیتابیس خودتان را مشاهده کنید؛ یادتان باشید که حتما این اطلاعات را در گوشه‌ای یادداشت کنید؛ چون در ادامه مراحل نصب وردپرس، نیاز می‌شود.

اطلاعات دیتابیس خودتان را مشاهده کنید
اطلاعات دیتابیس خودتان را مشاهده کنید

حالا مجددا وارد تب مربوط به مراحل نصب وردپرس شوید و اطلاعات دیتابیس خودتان را در فیلدهای مربوطه وارد کنید. البته لازم نیست که فیلدهای “میزبان پایگاه داده” و “پیشوند جدول” را تغییر دهید و بگذارید به حالت پیشفرض باقی بماند.

در نهایت بر روی گزینه “فرستادن” و سپس بر روی گزینه “راه اندازی نصب” کلیک کنید.

مرحله آخر: وارد کردن اطلاعات اولیه و راه اندازی سایت

در این صفحه هم یک فرمی به شما نمایش داده می‌شود که باید اطلاعات اولیه سایت خودتان را وارد کنید. در ادامه، گزینه‌های مربوط به این فرم را با هم بررسی می‌کنیم:

عنوان سایت: در این قسمت عنوان سایت خودتان را وارد کنید.

نام کاربری: در این قسمت باید یک نام کاربری برای خودتان انتخاب کنید؛ شما با استفاده از این نام کاربری می‌توانید وارد پنل پیشخوان وردپرسی شوید.

رمز عبور: در این قسمت باید یک رمز عبور برای نام کاربری خودتان انتخاب کنید؛ این قسمت معمولا و به صورت پیشفرض توسط وردپرس پر می‌شود. ولی شما همچنین می‌توانید پسورد خودتان را وارد کنید.

ایمیل شما: در این قسمت باید ایمیل خودتان را وارد کنید تا وردپرس آن را به عنوان ایمیل مدیر سایت بشناسد.

نمایش به موتورهای جستجو: اگر تیک این قسمت را بزنید، به موتورهای جستجو اعلام می‌کنید که فعلا صفحات سایت شما را کراول و ایندکس نکنند؛ اگر سایت شما نوپاست، بهتر است که تیک این بخش را بزنید و پس از اینکه تنظیمات اولیه سایت خودتان را انجام دادید، مجددا اجازه دسترسی را به موتورهای جستجو بدهید.

پس از پر کردن فیلدها، بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید.

بر روی دکمه "راه اندازی وردپرس" کلیک کنید
بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید

در صفحه بعدی بر روی دکمه “ورود” کلیک کنید. حالا شما وارد صفحه لاگین وردپرس شدید که باید نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل انتخاب کرده بودید را در این بخش وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه “ورود” کلیک کنید.

به وبسایت وردپرسی خود وارد شوید
به وبسایت وردپرسی خود وارد شوید

حالا اگر شما مجددا آدرس دامنه خودتان را در مرورگرتان وارد کنید، می‌بینید که سایت شما با قالب و متن‌های پیشفرض وردپرس، راه اندازی شده. برای تغییر قالب می‌توانید یکی از قالب‌ها را از مخزن وردپرس دانلود کنید و یا اینکه از سایت‌های ارائه خدمات وردپرس، یک قالب مخصوص کسب و کار خودتان را خریداری کرده و بر روی سایت خودتان، نصب کنید.

وردپرس روی هاست دایرکت ادمین شما نصب شد
وردپرس روی هاست دایرکت ادمین شما نصب شد

جمع بندی

مراحل نصب وردپرس تمام شد و شما به همین راحتی توانستید یک سایت با سیستم مدیریت محتوا وردپرس را برای خودتان راه اندازی کنید.
اگر شما هر سوالی درباره این آموزش داشتید، می‌توانید از قسمت کامنت‌ها، از ما بپرسید.

author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

1 دیدگاه در “آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین DirectAdmin

  1. بهرام گفت:

    سپاس از آموزش هایی که در اختیار ما می ذارین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *