GA4

آموزش بخش Admin-Account​ گوگل آنالیتیکس

آموزش بخش Admin-Account​ گوگل آنالیتیکس
ویدیو آموزش بخش Admin-Account​ گوگل آنالیتیکس
آموزش بخش Admin-Account​ گوگل آنالیتیکس

در این قسمت از آموزش آنالیتکس نسخه 4 به بررسی بخش Admin-Account می پردازیم. برای دسترسی به این بخش کافست که وارد اکانت GA4 خود شوید و بر روی چرخ دنده ی آبی رنگ در سمت چپ و پایین صفحه کلیک کنید. این صفحه دارای دو بخش Account و Property است. در ادامه بخش account را بررسی می کنیم و در قسمت بعدی این آموزش به property خواهیم پرداخت.

در این بخش با کلیک بر روی + create account می توانید یک اکانت دیگر اضافه کنید. تنظیمات اضافه کردن اکانت جدید کاملا مشابه تنظیماتی است که در قسمت ساخت اکانت توضیح دادیم. در بخش زیرین این دکمه نیز یک فلش رو به پایین مشاهده می کنید که با کلیک بر روی این منوی کشویی، می توانید بین اکانت هایی که دارید، جابجا شوید.

با کلیک بر روی + create account می توانید یک اکانت دیگر اضافه کنید

در بخش Account Settings می توانید تنظیماتی را که در هنگام ساختن اکانت انجام داده اید را مشاهده کرده و یا آن را تغییر دهید. این بخش شامل گزینه های زیر است:

  • Account Id: این آی دی در واقع شناسه ای یکتا است که خود گوگل آنالیتیکس به هر اکانت اختصاص می دهد و نمی توانید آن را تغییر دهید.
  • Account name: در این کادر نامی که برای اکانت خود در نظر گرفته اید را نشان می دهد که در صورت تمایل می توانید آن را تغییر دهید.
  • Country of Business: این قسمت نیز همان کشوری است که در هنگام ایجاد اکانت انتخاب کرده اید و در صورت نیاز نیز می توانید آن را تغییر دهید.
در بخش Account Settings می توانید تنظیمات اکانت را ببینید

قسمت بعدی در بخش account، با نام Account Access Management شناخته می شود. با کلیک بر روی این قسمت می توانید تمام اکانت های فعلی را مشاهده کنید، به اکانت جدیدی دسترسی به آنالیتیکس را بدهید، دسترسی ها را محدود و یا حذف کنید. برای اضافه کردن دسترسی به آنالتیکس خود باید بر روی + آبی رنگی که در بالای صفحه و سمت راست قرار گرفته کلیک کنید.

دیدن همه ی اکانت ها در بخش Account Access Management

با کلیک بر روی آن صفحه ای باز می شود که در ابتدا باید ایمیل فردی که می خواهید به آن دسترسی بدهید را وارد نمایید. سپس در بخش Direct roles and data restrictions باید سطح دسترسی را مشخص کنید. در این بخش 5 سطح دسترسی متفاوت وجود دارد که عبارتند از :

  • administrator: این سطح دسترسی کامل است و فرد به تمامی بخش ها دسترسی خواهد داشت و می تواند هر تغییری را اعمال کند.
  • editor: این سطح دسترسی تنها امکان ادیت دیتاها و تنظیمات اکانت خود را دارد و نمی تواند سایر اکانت ها را مدیریت کند.
  • analyst: این سطح دسترسی تنها به بخشی از قسمت ها دسترس دارد و نمی تواند اطلاعات اکانت خود را نیز تغییر دهد.
  • Viewer: این سطح دسترسی در واقع امکان تغییر یا ویرایش بخشی را ندارد و تنها می تواند دیتاها را مشاهده کند.
  • none: پایین ترین حد دسترسی، این گزینه است و در واقع آن اکانت به بخشی دسترسی ندارد.
در بخش Direct roles and data restrictions باید سطح دسترسی را مشخص کنید.

قسمت بعدی نیز All filters نام دارد. همانطور که در پیغام بالای این بخش نیز می توانید مشاهده کنید، این بخش تنها برای نسخه ی universal فعال است و در GA4 قابل استفاده نیست؛ بنابراین در این آموزش نیز به آن نمی پدازیم و به سراغ قسمت بعدی می رویم.

All filters در Admin-Account​ گوگل آنالیتیکس

قسمت بعدی که Account Change History نام دارد، تاریخچه ای از فعالیت ها و تغییرات اکانت شما را به همراه اطلاعاتی دقیقی مانند نوع آیتم، تاریخ و نوع اکشن به شما نشان می دهد .

تاریخچه فعالیت ها در بخش Account Change History

قسمت آخر بخش account در GA4، قسمت Trash Can است. همان ظور که از نام آن نیز مشخص است، اگر دیتا و یا اطلاعاتی از آنالیتیکس خود حذف کنید، به این بخش منتقل می شود. در صورت نیاز و پشیمانی از حذف، با ماجعه به این بخش، امکان restore کردن و یا همان برگرداندن آن اطلاعات برای شما وجود دارد.

سطل آشعال اطلاعات گوگل آنالیتیکس قسمت Trash Can
author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *