وردپرس

رفع خطای Upload: Failed to write file to disk در هنگام بارگذاری در وردپرس

رفع خطای Upload: Failed to write file to disk در هنگام بارگذاری در وردپرس
رفع خطای Upload: Failed to write file to disk در هنگام بارگذاری در وردپرس

سیستم مدیریت محتوا وردپرس را به عنوان محبوب‌ترین و معروف‎ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان می‌شناسند که بیش از 43 درصد کل سایت‌های دنیا، بر روی همین سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شده.

البته در کنار ویژگی‌های فوق العاده‌ای که وردرپرس دارد، ممکن است که حین کار با آن، به یکسری مشکلات و خطاها برخورد کنید. یکی از این مشکلات در زمان آپلود است که باعث می‌شود تا شما نتوانید هیچ فایلی را در سایت خودتان آپلود کنید. معمولا این خطا با پیام Upload: Failed to write file to به شما نمایش داده می‌شود.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا دلیل رفع خطای Upload: Failed to write file to در هنگام بارگذرای در وردپرس را به شما آموزش دهیم.

دلیل خطای Upload: Failed to write file to در وردپرس چیست؟

اگر متن همین خطا را هم خوانده باشید، متوجه می‌شوید که در صورت بروز این خطا، شما به هیچ وجه نمی‌توانید هیچ پرونده‌ای را در سایت خودتان آپلود کنید. این مشکل معمولا می‌تواند به دو دلیل رخ دهد:

در مرحله اول شاید شما دسترسی‌های لازم به پوشه‌های مربوطه در هاست را نداشته باشید. دلیل دیگر هم می‌تواند به خاطر پر شدن فضای پوشه موقت وردپرس باشد.

اگر شما در حوزه وردپرس تازه کار باشید، احتمالا این دلایل می‌تواند کمی برای شما گیج کننده باشد. ولی در ادامه، بیشتر به این موارد می‌پردازیم تا بهتر متوجه منظور ما شوید.

مراحل رفع خطای Upload: Failed to write file to در وردپرس

برای برطرف کردن هر اروری در هر وبسایتی، ابتدا باید با دلیل به وجود آمدن آشنا شوید و حالا که ما در بالاتر با دلیل خطای Upload: Failed to write file to آشنا شدیم، حالا بهتر است که به سراغ بهترین راه حل‌ها برای برطرف کردن آن برویم.

1. تغییر مجوزها

وقتی که شما یک فایلی را در هاست خودتان آپلود می‌کنید، در پوشه‌های مختلفی از هاست شما قرار می‌گیرد. برای مثال افزونه‌ها در پوشه Plugins، قالب‌ها در پوشه Theme، تصاویر در پوشه Upload و …

حالا به این موضوع فکر کنید که شاید شما دسترسی نوشتن در این پوشه‌ها را ندارید و برای همین است که نمی‌توانید هیچ فایلی آپلود کنید. برای همین شما باید دسترسی مجوزهای پوشه‌ها را بررسی کرده و در صورت مشاهده هر مشکلی، آنها را تغییر دهید.

در مرحله اول شما به یک سرویس دهنده FTP نیاز دارید تا کامپیوتر محلی خودتان را به هاست خودتان متصل کنید؛ در این میان می‌توانید از Filezilla استفاده کنید. چون FileZilla به طور کامل با وردپرس سازگار است.

پس از نصب افزونه و متصل کردن FileZilla به هاست خودتان، وارد پوشه Public_html شده و بر روی پوشه Wp-content راست کلیک کنید و سپس بر روی گزینه File Permissions کلیک کنید.

در پنجره جدید، باید در فیلد مربوط به Numeric value مقدار 755 را وارد کنید و حتما هم تیک گزینه‌های Recurse to subdirectories و Apply to directories only را بزنید.

در نهایت هم بر روی OK کلیک کنید تا تغییرات بر روی هاست شما اعمال شود.

حالا شما سطح دسترسی مجوزها را تغییر دادید و اگر مشکل از سمت سطح دسترسی پوشه‌ها بود، شما الان باید بتوانید بدون هیچ مشکلی، فایل‌ها را در هاست خودتان آپلود کنید.

2. بررسی پوشه موقت وردپرس

همانطور که در بالاتر هم گفتیم، پر شدن پوشه موقت هم می‌تواند باعث ایجاد همچنین اروری در سایت شما شود. برای همین وقتی که شما با این خطا مواجه شدید، باید پوشه موقت وردپرس را بررسی کنید تا هیچ مشکلی نداشته باشد.

البته شما به این پوشه دسترسی ندارید؛ برای همین پیشنهاد می‌شود که اول از همه، مجوز دسترسی پوشه‌ها را بررسی کنید و اگر مشکل شما حل نشد، حالا با هاستینگ خودتان تماس بگیرید و از آنها بخواهید تا پر یا خالی بودن پوشه موقت وردپرس را بررسی کرده و در صورت مشاهده هر گونه مشکل، آن را برطرف کنند.

3. ارتقا هاست

در بعضی از مواقع هم واقعا هیچ مشکل فنی در وبسایت شما وجود ندارد و تنها دلیلی که باعث ایجاد این خطا شده، پر شدن فضای هاست شماست.

البته این بخش برای شما قطعا هزینه‌هایی را به همراه دارد؛ برای همین ابتدا مطمئن شوید که دلیل این ارور، از پر بودن فضای هاست شماست و هر زمان که مطمئن شدید، حالا اقدام به ارتقا هاست کنید.

جمع بندی

درکل باید بدانید که وبمستری، پستی و بلندی‌های زیادی دارد که مشکلات و خطاهای وردپرس هم یکی از همین پستی‌ها به شمار می‌روند. خطای Upload: Failed to write file to یکی از خطاهای رایج وردپرس است که در صورت مشاهده آن، شما نمی‌توانید هیچ فایلی را در سایت اپلود کنید و برای همین هم باید هر چه سریع‌تر، آن را برطرف کنید.

در این مقاله ما دلیل و مراحل رفع خطای Upload: Failed to write file to در هنگام بارگذاری در وردپرس را با هم مرور کردیم. اگر هر سوالی درباره این مقاله داشتید، می‌توانید از قسمت کامنت‌ها از ما بپرسید.

author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *