کسب و کار

7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان

7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان
7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان

معمولا اکثر نوجوانان تا یک سنینی خاصی، اصلا به فکر کسب درآمد و پیدا کردن شغل نیستند؛ چون معمولا و مادرها تمامی خرج فرزندان خودشان را انجام می‌دهند تا فرزندان آنها به هیچ وجه احساس کمبود نکنند.

ولی بهتر است که نوجوانان شما چند سال زودتر، وارد کسب و کار شوند تا بتوانند تجربه‌های جدیدی را در بازار کسب و کار، به دست بیاورند. به این شکل می‌توانند زودتر به موفقیتی که می‌خواهند، برسند.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا 7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان را به شما معرفی کنیم.

معرفی 7 تا از شغل های اینترنتی برای دانش آموزان

شغل های اینترنتی می‌تواند بهترین گزینه برای نوجوانان باشد؛ چون قطعا مدرسه باعث می‌شود تا شما نتوانید یک کار تمام وقت پیدا کنید. برای همین می‌توان شغل های اینترنتی را بهترین گزینه برای کسب درآمد برای دانش آموزان معرفی کرد.

حالا بهترین شغل های اینترنتی برای دانش آموزان چه شغل هایی هستند؟

1. کسب درآمد از طریق سئو

کسب درآمد از طریق سئو
کسب درآمد از طریق سئو

اولین و بهترین شغل نیمه وقت برای دانش آموزان، سئو است! شاید خیلی از شماها اصلا با نام سئو هم آشنا نباشید؛ پس اول از همه بهتر است که شما را با معنی سئو آشنا کنیم. سئو یا SEO، مخفف سه کلمه Search Engine Optimization هستند که معنی بهینه سازی موتورهای جستجو را می‌دهند.

سئو یکسری فعالیت‌هایی است که باعث می‌شود تا موتورهای جستجو به مانند گوگل، یاهو، بینگ و … به سایت شما اعتماد کنند. اگر این مراحل اعتماد سازی به خوبی انجام شوند، درنهایت سایت شما در صفحات بالاتر موتورهای جستجو نمایان می‌شود.

حالا سوال بعدی این است که اصلا چرا باید به صفحات بالاتر گوگل برویم؟ چون درصد بسیار کمی از کاربران وجود دارند که برای خرید محصول یا مشاهده هر سایتی، به صفحه دوم یا پایین‌تر موتورهای جستجو بروند. خود شما اگر چیزی را در گوگل سرچ بزنید، چند درصد احتمال دارد که به صفحه دوم بروید؟ قطعا بسیار کم است و برای همین همه سعی و تلاش‌ها در سئو برای رساندن سایت‌ها به صفحه اول گوگل است.

حالا سوال مهم‌تری که اینجا پیش می‌آید این است که درآمد سئو چقدر است؟ درواقع پتانسیل سئو از چیزی که توی ذهن شما وجود دارد، بسیار بیشتر است؛ در ادامه یک مثالی برای شما می‌زنیم تا با حداقل درآمد سئو آشنا شوید. عددهایی که در ادامه مثال میزنیم، جزو حداقل‌ها هستند و درآمدی که شما از سئو می‌توانید به دست بیاورید، بیشتر از این مقادیر است.

فرض کنید که شما یک سایت در زمینه “فروش PS4” دارید و توانستید بر طبق آموزش سئو، سایت خودتان را به صفحه اول گوگل برسانید. فرض می‌گیریم که این حوزه، روزانه 1500 دفعه سرچ می‌شود و از آنجایی که شما در صفحه اول گوگل هستید، 200 نفر وارد سایت شما می‌شوند.

از این تعداد هم روزانه 5 نفر از شما خرید می‌کنند و شما نیز به ازای هر خریدی، 100,000 تومان سود می‌کنید. یعنی می‌شود روزانه 500,000 تومان که یعنی شما به صورت ماهانه 15,000,000 تومان درآمد دارید. به نظر شما این عدد کمی است؟

البته برای اینکه بتوانید مراحل سئو را پیاده سازی کنید، ابتدا نیاز به یک سایت دارید؛ مراحل طراحی سایت هم از چیزی که فکر می‌کنید، بسیار ساده‌تر است؛ شما می‌توانید مراحل طراحی سایت را از صفحه آموزش وردپرس سایت سئو پرشین مشاهده کرده و در کمتر از چند ساعت، یک سایتی را برای خودتان طراحی کنید.

2. راه اندازی پیج اینستاگرام

کسب درآمد از اینستاگرام
کسب درآمد از اینستاگرام

راه اندار پیج اینستاگرام هم یکی دیگر از بهترین شغل های اینترنتی برای دانش آموزان به شمار می‌رود. اینستاگرام برترین و محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران به شمار می‌رود؛ به طوریکه اگر هر کسی که یک گوشی هوشمند داشته باشد، قطعا نرم افزار اینستاگرام هم بر روی گوشی خودش نصب دارد. به همین جهت، می‌توان گفت که اینستاگرام یکی از بهترین بسترها برای راه اندازی کسب و کار است.

البته پیشنهاد می‌کنم که حتما یک دوره آموزش اینستاگرام را هم مشاهده کنید تا به خوبی با الگوریتم‌های اینستاگرام آشنا شوید؛ سپس مراحل تبلیغات را هم دسته کم نگیرید و حتما انجام دهید؛ البته می‌توانید سودهای اولین فروش خودتان را برای تبلیغات خرج کنید.

3. راه اندازی کانال یوتیوب

راه اندازی کانال یوتیوب
راه اندازی کانال یوتیوب

یوتیوب یک سرویس اشتراک ویدئو به شمار می‌رود که درواقع سرویس اشتراک ویدئو آپارات، نسخه بومی شده یوتیوب است. گوگل (رئیس یوتیوب) یک بخش درآمدزایی را برای تولید کنندگان محتواها درنظر گرفت تا در ازای بازدیدهایی که دارند، بتوانند درآمدی هم به دست بیاورند.

برای همین شما می‌توانید با تولید و اشتراک ویدئوهای خودتان در سرویس اشتراک ویدئو یوتیوب، درآمد دلاری داشته باشید. البته این موضوع را بدانید که برای کسب درآمد از یوتیوب، ابتدا باید از یکسری فیلترهای یوتیوب عبور کنید. همچنین راز موفق شدن شما در یوتیوب،تولید محتوای مستمر و باکیفیت است.

4. ترجمه

ترجمه
ترجمه

 امروزه بسیاری از نوجوانان از کودکی به کلاس‌های زبان می‌روند؛ به طوری که در سنین نوجوانی می‌توانند به خوبی با زبان انگلیسی، مکالمه کنند.

ترجمه انگلیسی به فارسی یا برعکس، یکی از پرتقاضاترین حوزه‌ها به شمار می‌رود؛ پس اگر شما به مهارت خودتان در زمینه ترجمه مطمئن هستید، معطل نکنید.

برای کسب درآمد از حوزه ترجمه، شما فقط نیاز به لپ تاپ یا کامپیوتر متصل به اینترنت دارید؛ حتی با گوشی هوشمند خودتان هم می‌توانید این کار را انجام دهید. البته این موضوع را هم بدانید که فعالیت ترجمه فقط محدود به ترجمه مقالات نمی‌شود؛ فعالیت‌های دیگری به مانند زیرنویس فیلم، ترجمه پادکست، ترجمه ویدئو، ترجمه متن آهنگ و … همگی جزو بخش‌های مختلف حوزه ترجمه به شمار می‌روند.

5. تایپ

تایپ
تایپ

تایپ کردن هم یکی دیگر از بهترین شغل های اینترنتی برای دانش آموزان است. تایپ کردن درواقع یک کار خسته کننده است و فقط افرادی می‌توانند این کار را انجام دهند که به تایپ کردن علاقه داشته باشند. برای همین است که اکثر مردم با اینکه یک لپ تاپ یا کامپیوتر را در خانه خودشان دارند، ولی باز هم سعی می‌کنند تا مراحل تایپ را برون سپاری کنند.

البته تایپ کردن هم مهارت‌های خاص خودش را دارد که هر کسی هم نمی‌تواند از عهده آن بربیاید. اگر شما این مهارت و علاقه را در اختیار دارید، پس معطل نکنید و فعالیت خودتان در این حوزه را شروع کنید.

6. پشتیبانی سایت

پشتیبانی سایت
پشتیبانی سایت

احتمالا شما هم تا حالا وقتی که وارد سایته‌ای مختلفی شدید، مشاهده کردید که یک بخشی با عنوان چت آنلاین وجود دارد که درواقع همان پشتیبانی سایت است. این بخش برای پاسخ به سوالات کاربران و مشتریان راه اندازی شده و وقتی که تعداد سوالات بالا برود، قطعا مدیر سایت باید به سراغ استخدام نیرو پشتیبانی سایت برود.

خوب اگر شما تخصص لازم در حوزه‌های فعالیت همان سایت‌ها را دارید، چرا نباید برای پشتیبانی سایت اقدام کنید. پشتیبانی سایت‌ها معمولا به صورت نیمه وقت هستند و ساعت کاری دارند. شما نیز می‌توانید با بررسی ساعت کاری، به شکلی که به برنامه مدرسه شما لطمه وارد نشود، در این حوزه فعالیت کنید.

7. همکاری در فروش

همکاری در فروش
همکاری در فروش

همکاری در فروش را به هیچ وجه با سایت‌های هرمی اشتباه نگیرید. در این حوزه، شما عملا محصولات شرکت‌ها یا برندهای مختلف را به فروش می‌رسانید و همان شرکت‌ها و برندها نیز به ازای هر فروشی که انجام دادید، پورسانتی را برای شما در نظر می‌گیرند.

این حوزه نیاز به روابط عمومی و قدرت بازاریابی نسبتا بالایی دارد و اگر این ویژگی‌ها را در خودتان می‌بنید، پس هر چه زودتر فعالیت خودتان در زمینه همکاری در فروش را آغاز کنید.

جمع بندی

بینهایت ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان وجود دارد و ما در این مقاله فقط سعی کردیم تا تعدادی از بهترین‌های آنها را به شما معرفی کنیم. البته یادتان باشد که برای شروع هر ایده‌ای، شما باید علاقه و مهارت‌های لازم در آن زمینه را داشته باشید و در صورت نداشتن این دو ویژگی، شما نمی‌توانید به موفقیت‌های خاصی برسید.

در این مقاله ما 7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان را به شما معرفی کردیم؛ اگر هر سوالی درباره این مقاله داشتید، می‌توانید از قسمت کامنت‌ها برای ما بفرستید.

author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

2 دیدگاه در “7 ایده کار نیمه وقت برای دانش آموزان

  1. علیرضا اعتمادی گفت:

    با سلام و تشکر از مقاله خوبتون برای پسر 12 ساله کدامیک از موارد ذکر شده رو پیشنهاد می کنید ؟

    1. وحید پارسا - سئو پرشین وحید پارسا گفت:

      سلام وقت بخیر گزینه اول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *