وردپرس

بهترین افزونه های فروشگاهی وردپرس

بهترین افزونه های فروشگاهی وردپرس

بهترین افزونه های فروشگاهی وردپرس

بعد از شیوع ویروس کرونا، اکثر افرادی که قصد راه اندازی یک کسب و کار را داشتند، تصمیم گرفتند تا کسب و کار خودشان را در بستر اینترنت راه اندازی کنند و حتی عده زیادی هم کسب و کار سنتی خودشان را به فضای اینترنت منتقل کردند.


یکی از روش‌های راه اندازی سایت، استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس است که در قبال ارائه خدمات و امکانات فوق العاده، هیچ هزینه‌ای از شما درخواست نمی‌کند! ولی اگر شما قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را داشته باشید، باید از افزونه های فروشگاه ساز وردپرس استفاده کنید.
در مخزن وردپرس، تعداد زیادی افزونه فروشگاه ساز وجود دارد؛ ولی تعداد معدودی از آنها هستند که می‌توانند نیازهای شما را تامین کنند. در ادامه این قسمت از سری آموزش وردپرس، قصد داریم تا بهترین افزونه های وردپرسی را با هم بررسی کنیم.

معرفی بهترین افزونه های فروشگاه ساز در وردپرس

در مخزن وردپرس، بیش از 60 هزار افزونه رایگان وجود دارد که شما در صورت نیاز، می‌توانید از آنها استفاده کنید. در بین این تعداد، افزونه های زیادی وجود دارند که سایت وردپرسی شما را تبدیل به سایت فروشگاهی می‌کنند. این افزونه ها عبارتند از:

  • ووکامرس – Woocommerce
  • ایزی دیجیتال دانلود – Easy Digital Download
  • WP eCommerce
  • جیگو شاپ – Jigoshop
  • Ecwid Ecommerce Shopping Cart

در ادامه به معرفی تک تک این افزونه ها می‌پردازیم…

1. معرفی افزونه ووکامرس – Woocommerce

افزونه ووکامرس – Woocommerce
افزونه ووکامرس – Woocommerce

در بین تمامی افزونه های فروشگاه ساز، افزونه ووکامرس از بقیه محبوب‌تر و معروف‌تر است که البته از آن به عنوان یکی از محبوب‌ترین افزونه های کل وردپرس هم یاد می‌کنند.
افزونه ووکامرس در دو نسخه رایگان و پولی منتشر می‌شود که درواقع نسخه پولی این افزونه، کاربردی برای کاربران و سایت‌های ایرانی ندارد و اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی در ایران را دارید، می‌توانید با خیال راحت از نسخه رایگان این افزونه استفاده کنید.
البته باید بدانید که نسخه رایگان ووکامرس هم دارای امکانات فوق العاده‌ای است که شما اصلا به نسخه پولی، احتیاجی پیدا نمی‌کنید.
شما با استفاده از افزونه ووکامرس می‌توانید علاوه بر محصولات فیزیکی، محصولات مجازی (خدماتی) و دانلود را هم بفروشید. همچنین این افزونه دارای رابط کاربری آسانی است که باعث می‌شود تا حتی افراد مبتدی هم به راحتی بتوانند فروشگاه اینترنتی خودشان را با ووکامرس راه اندازی کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله راه اندازی ووکامرس مراجعه کنید.

2. معرفی افزونه ایزی دیجیتال دانلود – Easy Digital Download

افزونه ایزی دیجیتال دانلود – Easy Digital Download
افزونه ایزی دیجیتال دانلود – Easy Digital Download

افزونه Easy Digital Download که آن را به اختصار با نام EDD هم می‌شناسند، بهترین افزونه در زمینه فروش محصولات دیجیتالی است. همانطور که در معرفی ووکامرس هم گفتیم، شما با استفاده از ووکامرس هم می‌توانید اقدام به فروش محصولات دیجیتالی کنید؛ ولی این افزونه به دلیل اینکه تمرکز خودش را بر روی فروش محصولات دیجیتالی گذاشته، باعث شده تا ویژگی‌های بیشتری را نسبت به ووکامرس در این زمینه، ارائه دهد.
پس اگر شما قصد فروش محصولاتی به مانند Ebook، پادکست، ویدئو آموزشی و … را در سایت خودتان داشتید، باید افزونه EDD را در اولویت خودتان قرار دهید. البته این افزونه هم در دو نسخه رایگان و پولی منتشر شده که نسخه رایگان هم می‌تواند پاسخگو نیاز شما باشد.

3. معرفی افزونه WP eCommerce

افزونه WP eCommerce
افزونه WP eCommerce

بسیاری از متخصصان افزونه WP eCommerce را جایگزین افزونه ووکامرس می‌دانند؛ دلیل آن هم می‌تواند به این خاطر باشد که رابط کاربری این افزونه شباهت زیادی به افزونه ووکامرس دارد. این افزونه نیز در دو نسخه رایگان و پولی منتشر شده که امکانات نسخه رایگان افزونه WP eCommerce کمتر از امکانات نسخه رایگان ووکامرس است.
حالا اینکه شما بخواهید WP eCommerce یا ووکامرس را انتخاب کنید دیگر بستگی به نیازهای خودتان دارد. برای مثال اگر شما نیاز به حمل و نقل پیشرفته دارید، بهتر است که از افزونه WP eCommerce استفاده کنید؛ چون این امکان در ووکامرس، فقط در صورت خرید یک افزونه جانبی امکانپذیر است.
یا مثلا بررسی محصول در افزونه ووکامرس رایگان است و این در صورتی است که برای استفاده از این ویژگی در افزونه WP eCommerce حتما باید یک افزونه جانبی را خریداری کنید.

4. معرفی افزونه جیگو شاپ – Jigoshop

افزونه جیگو شاپ – Jigoshop
افزونه جیگو شاپ – Jigoshop

در بین همه افزونه های فروشگاه ساز، جیگو شاپ از همه قدیمی‌تر است که در سال 2011 طراحی شده. ایده این افزونه از آنجایی شروع شد که شرکت جیگاوات انگلیسی قصد داشت تا یک راهی پیدا کند که سایت‌های وردپرس بتوانند وبلاگ خودشان را تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی کنند.
یعنی تمامی افزونه هایی که امروزه در زمینه فروشگاه ساز فعالیت می‌کنند، حتی افزونه ووکامرس، همگی از افزونه جیگوشاپ الهام گرفتند. این افزونه برای چند سال از رده خارج شده بود؛ ولی در سال‌های اخیر با بروزرسانی‌های متعدد و مفید، دوباره پا به عرصه برترین‌ها گذاشت.
با استفاده از افزونه جیگوشاپ، شما علاوه بر محصولات فیزیکی می‌توانید اقدام به فروش محصولات دیجتالی هم کنید.
از مهم‌ترین ویژگی این افزونه می‌توان به قابلیت منبع باز بودن آن اشاره کرد که به این معنی است که این افزونه کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

5. معرفی افزونه Ecwid Ecommerce Shopping Cart

افزونه Ecwid Ecommerce Shopping Cart
افزونه Ecwid Ecommerce Shopping Cart

از Ecwid هم می‌توان به عنوان یکی از برترین افزونه های فروشگاه ساز در وردپرس اسم برد. البته این افزونه در مقایسه با 4 مورد بالاتر، از محبوبیت کمتری برخوردار است که می‌تواند به دلیل ارائه امکانات کم در نسخه رایگان باشد.
محدودیت‌های زیادی در نسخه رایگان این افزونه وجود دارد که برای مثال می‌توان به پشتیبانی فقط برای 10 محصول اشاره کرد! ولی با خرید پلن‌های مختلف این افزونه، شما می‌توانید تا پشتیبانی بیش از 2500 محصول را هم انجام دهید.
البته افزونه Ecwid فقط مخصوص به سیستم مدیریت محتوا وردپرس نیست؛ از این افزونه می‌توانید در CMSهای دیگری به مانند دروپال هم استفاده کنید.

جمع بندی

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا آماده است که شما می‌توانید از آن برای راه اندازی یک وبسایت استفاده کنید؛ درواقع قابلیت فروشگاهی در سایت‌های وردپرسی به صورت پیشفرض وجود ندارد و اگر شما قصد داشته باشید که سایت وردپرسی خودتان را تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی کنید، پس باید یکی از افزونه‌های بالا را انتخاب و در سایت وردپرسی خودتان نصب کنید.
در این محتوا آموزشی سعی کردیم تا بهترین افزونه های فروشگاهی وردپرسی را با هم بررسی کنیم. اگر هر سوالی درباره این آموزش داشتید، می‌توانید از طریق کامنت‌ها از ما بپرسید.

author-avatar

درباره وحید پارسا

۷ ساله که بصورت تخصصی سئو کار می‌کنم و دوست دارم هر آنچه در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بگذارم. توی پیج اینستاگرامم آموزش‌های رایگان زیادی منتشر کردم پس حتما پیج اینستاگرام منو به آدرس SEO.PERSIAN فالو کن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *